Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marionetka1985

Do tych co zdradzili-jakie to uczucie?

Polecane posty

Gość przyczyną zdrady jest monotoni
był mąż i długoletni związek oraz letnie już uczucia i pojawił sie ten drugi, o 10 lat młodszy ode mnie....to wystarczyło, że chciałam znów poczuc się jak niezależna dziewczyna, bez zobowiązań i ograniczeń, chciałam mu się podobac i czuc się atrakcyjna.....wystarczyło zobaczyc w jego oczach zainteresowanie cholernie banalna historia

Gość trele mele dudtki
tak, kazda zdrada ma swoja "racje bycia" ale blagam nie wmawiaj mi ze sa to jakies "cenne" powody...zdrada to ucieczka w cos, do czegos, od czegos...brak odwagi skonfrontowania problemu...tchorzostwo? Przeciez nikt nikomu nie kaze na sile siedziec w zwiazku...ale chyba dobrze sama wiesz ze zakazany owoc lepiej smakuje, czesto sie okazuje ze obiekt naszego wzdychania (po odejsciu od partnera lub partnera od nas) nie jest wart az tylu zalotow...

Nie wmawiam, że są to \"cenne\" powody, bo jestem zdania, że zdrada jest w każdej sytuacji krzywdząca i właśnie trzeba mieć odwagę stanąć twarzą w twarz ze swoim partnerem i z przyczynami, które do zdrady doprowadziły oraz zadecydować, co dalej. Zakazany owoc wcale nie smakował mi lepiej, do dzisiaj mam wyrzuty sumienia. Owszem, najlepiej byłoby porozmawiać na spokojnie, odejść, a później wiązać się z kimś innym - w pełni się zgadzam.

Gość Podle
Nie toleruje zdrady i niewiem jaki musial by byc powod zeby to zrobic, nie wyobrazam sobie jak pozniej mozna zyc w zaklamaniu... to jest okropne i podlze. Brzydze sie takimi ludzmi.Gardze nimi..

Gość Czniać to
Z mężem nie sypiam, sypiam z kimś innym. Jednym. I jego nie zdradzam. :P