Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_86

co jest dobre na wypadajace wlosy???

Polecane posty

Gość magda_86

hej wszystkim,, ostatnio bardzo wypadaja mi wlosy!wychodza garsciami..co moge zrobic zeby nie wypadaly tak bardzo?moze jakies tabletki albo jakies dobre kosmetyki do wlosow? z gory dziekuje z aporady :)

Gość to na co czekasz
idz do apteki i kup sobie jakieś tabletki z wyciągiem ze skrzypu polnego..wzmacnia on włosy...możesz też myć włosy szamponem z czarnej rzepy...

byłam z tym problemem u dermatologa nawet bo od 2 m-cy mam ten sam problem, do tego strasznie zaczeły mi się prztłuszczać :( zalecenia lekarza: 14 dni fluconazol - na receptę 14 dni witamina pp 14 dni loratydyna myć szmponem Dermoactiv 2 razy w tyg. i jakieś cuda 2 do smaroawainia nie pamiętam jakie i jak bytroszkę przestał ale ja też przestąłm je suszyć, prostować farobować Kupię sobie jeszcze skrzyp to ponić też pomaga

Gość leelaloo
mi tez strasznie wypadaja...koszmarnie... dermatolog zapisal mi plyn do wcierania w skore glowy, taki robiony w aptece, poza tym loxon tez do wcierania, poza tym witaminy a+e, calcium panthotenicum i zincteral. glowe myje szamponm dermena. wszystko razem kosztowalo ponad 100 zl, po dwoch tygodniach stosowania widze niewielkie efekty, ale uzbrajam sie w cierpliwosc, chociaz nie mam juz sil powoli

Odpowiednia ddieta to podstawa. Zrób również badania. Możesz kupić sobie szampon do wypadających włosów np. radicals i odżywkę z tej samej serii ( ta odżywka jak dla mnie jest genialna :)) Może zaopatrzysz się w tabletki na wypadanie włosów.

Gość magda_86
a jak dieta jest dobra na te wypadajace wlosy??? a ja slyszalam ze tabletki SILICA sa dobre,a co Wy na to?

Gość leelaloo
najlepiej idz do dermatologa, ja sie probowalam leczyc na wlasna reke i nic, tylko kase wywalilam niepotrzebnie, specyfiki ktorych uzywalam podobno wszystkim dawaly jakies niewiarygodne efekty, mi jakos nie pomogolo..

Gość klementynkaaa
odzywka radicaL GENIEALNA..BUHHAAA

Gość jest lepiej
koniecznie idz do dermatologa-bez skierowania nie ma dlugich kolejek.ja chodze i od jakichs dwoch miesiecy przechodze kuracje.mam takiego smierdziela do smarowania skory glowy na noc codziennie koszt 5zl a do tego szampon NERIL kupisz w aptece i taki sam tonik do wcierania calkowity kioszt ok.38zl.mnie juz pomaga a mojej mamie ten zestaw plus witaminy pomogl doskonale wiec lec do lekarza to cie jeszcze na ogolne badania wysle czy wszystko jest ok.pozdrawiam!

Gość Taaaka tam
mi pomogła SILICA i szampon DERMENA.

Gość tygryska.
jest takie cudo, jak olejek rycynowy - kupicie go w aptece za około 2 zł. Na buteleczce (stosunkowo niewielkiej) jest napisane, że to lek na zaparcie, ale ludzie do różnych celów go używają - do paznokci, do pięt, do włosów. Ogólnie poprawia on ich kondycję, stają się mniej sianowate (właśnie dlatego ja go używam), ale pomaga też podobno osobo z takimi problemami jak wasze. :) spróbować można - tym bardziej, że to tylko 2 złote :)