Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogąca

chciałabym przeżyć orgazm !!!

Polecane posty

Gość niemogąca

witam serdecznie! mam problem z "odczuwaniem przyjemności". Nie współżyję jeszcze z moim chłopakiem, ale zaczęliśmy już rozmawiać o tym, o antykoncepcji, chcemy razem wybrac się do ginekologa! Na razie jednak "próbujemy" sprawiać sobie przyjemność głównie dotykając się. jednak mi nie sprawia to takiej przyjamności jakbym chciała! Jestem po 2 nieudanych związkach, w jednym z nich współzyłam, jednak również nie sprawiło mi to zadnej przyjemności. teraz gdy jestem z moim obecnym chłopakiem odczuwałam parokrotnie coś czego jeszcze nigdy wczesniej nie czułam. Bardzo chciałabym przezyc orgazm. Moj chłopak mówi, że za bardzo tego chcę i kiedy nic nie czuję strasznie sie denerwuje! Już nie wiem co mam o tym myśleć! Moj chłopak myśli, że sie nie sprawdza, podczas gdy ja uwazam ze to chyba jednak moja wina! Poradzcie mi coś drogie dziewczyny! Chciałabym w końcu odczuć prawdziwą przyjamność!!

Gość o ja pierdziele
to napisz co on ci robi, że ci sie nic nie robi:)?

Gość koralik ona 17
porozmawiaj z nim i popros by zrobił ci minetke :P

Gość za dużo myślisz nad tym
taka jest prawda. nie należy za dużo myśleć, bo się odbija na niedziałaniu. zobaczysz wszystko się ułoży. jednak muszę już iść. mój ukochany i tak nie zostanie sam, więc nie będzie się przejmował, no bo ja zawsze obok jestem. cześć.

Gość niemogąca
co mi robi...?? w sumie to romi mi prawie wszystko! Zaproponował mi zrobienie minety ale mi ten pomysł średnio się spodobał! Może jednak sie na nią zdecyduje!!

Gość Radząca 22
niech Ciz acznie lizac , to nie pozałujesz!daj sie namowic :) jesli nie osiagniesz orgazmu od razu to sie nie przjmuj , jedno jest pewne , po 5 minutach lizania zacznie CI być baaaaaaaaardzo przyjemnie ,pod warunkiem ze po pierwsze bedzie lizał twoja łechtaczke ,a po drugie robił to rytmicznie i niezbyt mocno :)

Gość a ty zadzrzesz nogi na jego
ramiona a on bedzie się wwiercał paluszkami w twoja pipkę mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Gość ale jajaaaaaa
Taki mały dowcip na czasie. Para jest w parku i zaczynają się pieścić. Wtem dziewczyna mówi: "Stefan zdejmij okulary bo mnie porysujesz" Facet zdjął Za chwile nowy tekst. "Stefan załóż okulary, liżesz ławkę" :) ;)

Gość Juz to widze ..
ja tez nie mialam nigdy orgazmu podczas stosunku tylko masturbujac sie.... mialam juz 9 partnerow - mam 27 lat i nic..... NIe piszcie o pozycjach etc... wszystko przetestowane, przeczytane...nic z tego. Przerąbane

Gość ale jajaaaaaa
Juz to widze .. ---> słyszałaś już coś o więzi emocjonalnej ? ;)

Gość niemogąca
chciałam jeszcze dodac, że moj chłopak jest tak cudowny, że cały czas mi powtarza, że mam się nie przejmować, że przyjdzie to z czasem i, że w końcu się odblokuję! I mam nadzieję, że ma rację! I powiem jeszcze, że jest to takie dziwne, są momenty kiedy na prawde zaczyna dziać mi się coś fajnego i wtedy myślę nad tym jak to wzmódz i wtedy to sie konczy! Może rzeczywiści chodzi tu tylko i wyłącznie o moją psychike...??

Gość niemogąca
może ktoś jeszcze się wypowie!!??

Gość cauka
A co czujesz jak sie sama piescisz ? Masturbujesz sie ? Dochodzisz do orgazmu ? Albo jestes zupelne dziecko albo powinnas wiedzc sama najelpiej czy i co lubisz...

Gość niemogąca
nie takie znowu dziecko! A jesli chodzi o masturbacje nie miałam nigdy takiej potrzeby, teraz to nawet probowałam conieco ale też mi nie wychodzi...:(

Gość cauka
No to nie miej zadnych nadzieji na przjemnosc z facetem jak sama jej sobie nie potrafisz dostarczyc. "nie mialam takiej potrzeby" "probowalam conieco"... Powiedz jasno ile masz lat ?

Gość niemogąca
mam problem i probuje go rozwiązać! A Ty po co w ogóle odpowiadasz na mojego posta jeżeli w zamyśle masz tylko i wyłącznie chęć dokopania mi?? Już i tak jestem zdruzgotana!! Dla Twojej wiadomości mam 21 lat! I teraz skomentuj!!

Gość niemogąca
mam nadzieje, że poprzez poznawanie siebie nawzajem wszystko sie zmieni i będzie już dobrze... Dziękuję życzliwym mi osobom które wypowiedziały się jak na razie w sprawie mojego problemu!!

Gość dedzik
orgazm staje się coraz to intensywniejszy z czasem. ;) a to że n ie dochodzisz to wina tego że się nie skupiasz i myśli 'jak to wymodź' ! pomyśl o czymś przyjemnym i adios ! odlatujesz ;D niech Ci wyliże- najlepsze. niech possie łechtaczke a ty się zrelaksuj!!:p

Gość cauka
Sorry jezeli odnioslas wrazenie ze chce ci dokopac ... Odrobina sarkazmu byla tu jednak konieczna bo, wybacz ale twoje pytania byly naprawde naiwne .. Obawiam sie ze poznawanie siebie nawzajem moze tylko w twoim przypadku spowodowac wzrost stresu ... Sprobuj masturbacji ... Obawiam sie ze jezeli w wieku lat 21 jeszcze tego nie robilas, to moze ci moze czegos brakowac w tej dziedzinie ... Jkais niedorozwoj pewnej strefy uczuc ? nie wiem ...Sprobuj w spokoju wlasnego mieksznaka sie jakos podniecic i pobaw sie swoim cialem .. a zwlaszcza lechtaczka :) Poznaj sie troche .. Pieszczac ja powinnas odczuwac narastajaca przyjemnosc .. Orgazm to tylko monment przesilenia tej przyjemnosci polaczony z uczuciem odprezenia ... Jak tego nie czujesz, nie pytaj nawet na forum tylko lec do psychologa / seksuologa ...

Gość yeahyeah
masturbacja to dobry wstęp do przeżycia orgazmu.

Gość Warszawa Warszawa
Masturbacja jest dobra na wszystko, niską samoocenę, samotność, pryszcze.