Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LusiaM

Stres, pomóżcie drogie panie

Polecane posty

początek ostatniej miesączki mialam 4 sierpnia. wspolzylam bez zabezoieczenia 15 sierpnia. dziesiec dni po stosunku robilam pierwszy test- wynik negatywny potem 13 dni po stosunku-wynik negatywny. Wiem ze to moga byc mylne wyniki. Czekam na wynik hcg, dzisiaj poddalam sie badaniu. czy wykryje on ciaze? Bardzo sie martwie, nie dlatego ze jetsem nastolatką i to zlamaloby mi zycie itd, lata mlodziencze mam za soba...ale moje dziecko mogloby miec pewna dziedziczna chorobe. Jestem zla na siebie, na swoja naiwnosc.... Dziewczyny bierzcie tabletki aby nie miec takich stresow jak ja.....

LusiaM nie martw sie! może akurat Twoja dzidzia będzie zdrowa trzeba w to bardzo wierzyć 3mam kciuka za Ciebie i daj znać jak bedziesz juz coś wiedziec pozdrawiam

czy moge byc w ciazy na podstwie tego co napisalam? odchodze od zmyslow....

LusiaM niestety nie umiem Ci odpowiedziec na to pytanie! poczekaj cierpliwie do jutro i wszystko będzie jasne!

Dziękuje, ale niekoniecznie teraz mi są potrzebna rady z cyklu \"Fala jest morzem \"..itd......Może kiedyś...nie teraz Walczę ze złością skierowaną na siebie, ze złością na właśną nawiność, ze smutkiem ze ktos kogo kocham tak mnie zawiódł a teraz jeszcze ewentualna ciaża....

LusiaM dlaczego tak bardzo sie zawiodłaś jak można wiedzieć?

Nie czas to i miejsce, ojciec dzieka odeszedl i to jest juz wystarczajacy powod do zawodu,,,,,

LusiaM na pewno Ci bardzo Ciężko wspołczuje Ci! ale bez faceta tez da sie żyć! głowa do gory widocznie nie był Ciebie wart!

Gość myślę
że nie jesteś w ciąży. nie zachodzi się w ciążę za każdym razem. poza tym są przecież wczesne objawy ciążowe, ból piersi, częste siusianie, zawroty głowy.... . wierzę, że się bardzo stresujesz, ale jest 50 na 50.

LusiaM dlaczego Twoja ciąża może być dramatem? spojrz na to z drugiej strony, że być może rodzi sie w Tobie życie, coś co jest częścią Ciebie samej! że ten mały człowieczek już zawsze będzie nazywał Cie mamą i będzie Cie kochał całe życie! głowa do gory bedzie dobrze zobaczysz!!