Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sie pogubilam...

rybi sluz-bedzie okres czy oznaka ciazy?

Polecane posty

hej nigdy nie monitorowalam moich cykli wiec nie wiem spoznia mi sie okres juz dwa dni i mam taki lekki bialy sluz, kurcze pachnie jak jakas ryba i to znaczy ze okres sie zbliza? czy byc moze oznaka ciazy?

odpiszcie prosze bo oszaleje

Gość njjhlinsjfd
kurna...Mam tak samo,a na infekcje to mi nie wygląda,bo nic mnie nie swędzi,nie piecze,a w śluzie nie ma żadnych grudek,ani nic...jednak troche nieprzyjemnie pachnie

rybi zapach jak już to oznacza infekcje bakteryjną. a nie ciąże. do lekarza biegiem nie przy wszystkich infekcjach są grudkowate upławy (tylko przy grzybie), nie zawsze też swędzi i piecze. a jeżeli wcześniej takiego zapachu nie było (niektóre kobiety mają taki z natury podobno), tzn., że coś sie przyplątało i samo sobie nie pójdzie.

infekcje pochwy to nie tylko grzybica (grudkowate upławy i świąd) jest mnóstwo bakterii czy pierwotniaków, które mogą je wywoływać i objawy są przeróżne - i własnie nieprzyjemny zapach (może być rybi - to bakterie, może być inny, np. przy rzęsistku) jest oznaką, ze coś jest nie tak, że trzeba udać sie do lekarza.