Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boberkowaaa

odrastajacy boberek?

Polecane posty

Gość boberkowaaa

golimy, depilujemy, woskujemy wlosy lonowe. jest slicznie i gladko ale przychodzi chwila ze trzeba troche wloski zapuscic zeby je moc np potraktowac woskiem. i co wtedy? chowac sie przed facetem czy powiedziec mu wprost ze przechodzimy etap odrastania i nie ma na to rady?

Gość boberkowaaa
Bo ja zawsze wtedy mówię mu, że mam syfilis i muszę to leczyć. Przecież siara się przyznać, że mi włoski odrastają:O

Gość boberkowaaa
bez podszywow prosze

Gość z dywanu na podłogę
skocz se półgłówku :o

Chować???? Yyyy czy cały czas musisz być idealna? Przecież to Twój facet. Jak Cię kocha to ma w nosie czy masz odrastające włoski, brak makijażu czy nieułożone włosy. A jak nie to współczuję.

Gość boberkowaaa
glupie pytanie. wiem. pytam z ciekawosci. mam kumpele ktora sie nie da facetowi dotknac w tym czasie. dziwie sie jej. wiec pytam jak jest z innymi.

Gość boberkowaaa
No dobra. Nie mówiłam o kumpeli tylko o sobie. Ja nie mam koleżanek bo ciągle mi bóbr odrasta i nie chcę wtedy nikogo do siebie dopuszczać:O

Ja też odczuwam wtedy dyskomfort psychiczny, jak powiedziałam o tym mojemu facetowi to był ciężko zdziwiony o co mi chodzi, stwierdził że mu to wogóle nie przeszkadza. Więc po cholere sie tym martwić?