Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wiemco się dzieje

Podoba mi sie starsza koleżanka

Polecane posty

Jest starsza aż o 9lat,pracujemy razem,ale nie mam odwagi,przynajmniej na razie powiedzieć jej,co do niej czuję,że jestem nią zainteresowany.Oboje jesteśmy wolni,ale zawsze chciałem standardowego pakietu,tzn, ona młodsza.Moja wybranka,choć starsza ode mnie,wygląda młodo,ma 33 lata.ma ktoś podobne doświadczenia?

Gość facet na więcej
a co to za problem we współczesnym świecie jeżeli jest tobą zainteresowana próbuj szczęścia

Gość sfasggggggg
mnie tez ;) i to w chyba w tym samym wieku co ex ;)

Gość ona7777
moj maz jest 10 lat mlodszy...ja mam 32, tez bronilam sie przed tym zwiazkiem, ale w koncu on dopial swego i po 2 latach bycia razem wzielismy slub 1.5 mca temu... teraz jestem szczesliwa i nie przejmuje sie roznica wiek, a tez jej nie widac miedzy nami..on jest dojrzaly, ja podobno mlodo wygladam:)))

Gość Anr
9 lat troche sporo, ale nigdy nie mow nigdy, lepiej sprobowac niz potem zalowac

Gość ja chyba jednak troche
eeee ta. 9 lat. ja znam pare, gdzie ona jest starsza 18 lat!!!! sa ze soba juz dlugo. maja dzieci. ta roznice zaczyna byc teraz widac, bo ona sie starzeje. ale sa szczesliwi - nawet bardzo. a to przeciez najwazniejsze. ja jestem od mojego starsza tylko o rok;)

Gość Ertha
9 lat - co to jest

Gość bzyknij ja czempredzej ...
...zanim sie bardziej zestarzeje

Gość OnOnToOn
moze sie udac, zalezy od osob

Gość jeger
Światowy bestseller jest już dostępny po polsku: "Jest to książka o tym, jak można kobietę w dosłownie kilka minut podniecić i sprawić, byś stał się dla niej atrakcyjny." http://seksualny-klucz.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php Aby wykorzystywać to, czego Cię ta książka nauczy, nie potrzebujesz urody, młodości ani pieniędzy. Nie potrzebujesz limuzyny, prywatnego odrzutowca, ciała wyczynowego pływaka ani twarzy gwiazdy filmowej. Wszystko, czego potrzebujesz, to głośne wypowiadanie odpowiednich słów.

Gość idiotyczna książka
żenująca książka. myslicie, ze jak zaczniecie gadać o seksie, to sie staniecie atrakcyjniejsi? Tylko facet mógł tak pomyśleć i napisać taka książkę.