Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayana

ciaza a tabletki antykoncepcyjne-ratujcie!!!!!!!

Polecane posty

Gość kayana

od 8 mc-cy stosuje yasminelle.Miesiac temu bralam antybiotyk,ale dostalam plamienie miesiaczkowe.Jestem przerazona, bo mam 2 objawy ciazowe jakie mialam przy mojej pierwszej ciazy: bola mnie lydki(zaczelo sie na tydzien przed krwawieniem i trwa do dzis), czesto mi sie odbija.Boze-szok! Czy moge byc w ciazy-dostalm ten okres,ale...

kobieto, zrób test... a przede wszystkim - zabezpieczałas sie w trakcie brania antybiotyku i 7 dni po kuracji? jak nie to sie nie dziw że zaszłaś (o ile w ogole)

Gość kayana
jest 21.18 nie mam teraz gdzie kupic testu.

Gość przecież supermarkety jeszcze
otwarte. I nocna apteka też

Gość w supermarkecie
sa testy do kupienia takie z dzidziusiem wynik jest procentowo tak samo pewny jak badania labolatoryjnego, kosztuje ok 10 zl

Gość kayana
boze -ja nie mam jak pojechac do supermarketu!

Gość lornetka
no sorry ale nie jesteśmy jasnowidzami, poczekaj do rana i kup ten test

Gość jeuaaaaaaaaaaaaaaaa
jaki bralas antybiotyk? w jakich dniach cyklu? przez ile dni? zabezpieczalas sie dodatkowo?

rano jak wstaniesz nie sikaj, leć najbliżej do apteki i kup test, zrob od razu po powrocie z porannego moczu to bedzie pewniejszy wynik

Gość matko co za panikara
masz okres, więc jakiego chcesz dowodu jeszcze że w ciąży nie jesteś? Pierwsze słyszę, żeby ból łydek i odbijanie się były dowodem ciąży :-) :-)

ja bym powiedziała ,że to po prostu takie późne skutki uboczne-widziałam że wiele dziewczyn pisze o bólu łydek podczas stosowania tych tabletek,a odbijać to sie może zawsze może jesz tak jak nie powinnaś albo łykasz dużo powietrza.wydaje mi sie że nie jesteś w ciaży i to tylko Twoje takie chore urojenia:P pozdrawiam:D

upssss nie chcę straszyć ale jest dziewczyna która zaszła po tych tabletkach... (jeden z innych tematów na tym forum) ajjj aż ciarki człowieka przechodzą jak widzi cos takiego po co sie truć tabletkami jak mają nie dawać ochrony!!! mam nadzieję ze mnie jednak chronią...

ale ona zażywała antybiotyk... tylko nie napisała jeszcze czy stosowała dodatkowe zabezpieczenie podczas i po kuracji...