Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulaj czukerek

No to o kolczykach w nosie raz jeszcze

Polecane posty

Kto ma? ile płacił za zrobienie? gdzie robił(w jakiej częsci kraju)? Ja się o to dba zeby sie wygoiło i najważniejsze: CZY KIEDY SMARKACIE TO WYCHODZI WAM DZIURKą OD KOLCZYKA? Pytanie głupie/dziwne/żałosne ale ja chcę wiedzieć :)

21:38 dziewczynka z malopolski faktycznie glupie przeciez ta dziurka nie jest wielkosci dziury w nosie! jest mala wiec raczej nie bardzo nieprawdaz? podejżewałam ze nie bardzo ALE jak się często wyciera nos to ta dziurka się przypadkiem nie rozciąga? dziewczynko a czy ty masz kolczyk w nosie?;)

Gość dziewczynka z malopolski
nie mam:D:D

Gość dziewczynka z malopolski
glupio bym wygladala z moim smiesznym noskiem:) mnie sie podobaja w dolnej wardze:D::D:D

ja mam od wielu lat, mam dziurke tak robiona ze jest mniejsza niz normalne, wiec nie moge nosic kolczykow zakonczonych kuleczka tylko sam pret, nic sie nie rozciaga, nie wychodzi przez dziurke, nawet jak mam ciezki kater, nie ma jak:P a jaks ciagam to po paru dniach dziurka w ogole jest niewidoczna, bardzo szybko sie zrasta.robilam we wroclawiu, ale nie pamietam za ile.zagoilo sie szybko, przemywalam tylko woda utleniona.do dzisiaj zadnych problemow, chyba ze pociagne jakos i go wyrwe to wtedy boli 1 dzien.w bijou brigitte jest mnostwo do wyboru bez kuleczki na koncu, ktorej nie polecam, bo kolezanka jak sciaga to musi kuleczke obcegami odciac bo nie wyciagnie ale to nie jest norma.

OMG:O dzięki za wypowiedź;) A mógłby mi ktoś powiedzieć czy jak się ma katar to można sobie jakoś wysmarkać tego kolczyka? czy kolczyk w ogóle przeszkadza podczas opróżniania nosa?

nie wysmarkasz go:P i nie przeszkadza w oprozniniu nosa bo pret wewnatrz przylega do nosa,

ja miala kilka lat kolczyka w ogole go nie ruszalam przez ten czas nie wyciagalam ani nawet nie musialm niczym smarowac bo tak sie szybko zagoilo i w ogole nie bolalo mnie przebicie teraz nie mam juz moze pol roku ale slad mam bardzo brzdki jakbym brudne miala :|