Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelina2000

Harmonet-raz jeszcze-podsumowanie.

Polecane posty

tabletka dziala juz po 4 godzinach od zazycia pierwszej z pierwszego opakowania :) tez mialam taki problem , ale gin mi wszystko wytlumaczyl.

Gość ffoorruummoowwiicczzkkaa
dropsiara jesli bierze tabletki mniej wiecej zawsze o tej samej porze i ich nie zapominasz (ani nie bierzesz lekow ktore moga zmniejszych ich skutecznoc) to zawsze jestes zabezpieczona,w 7 dniowej przerwie i w kazdym dniu przyjecia tabletki,pozdrawiam,nie panikuj;]

Gość dzoanka
ja tez bardzo czesto panikuje....i nigdy nie moge sie jakos przełamac tak zeby nie myslec non stop czy tabletka w tym momencie dziala czy nie

Gość ffoorruummoowwiicczzkkaa
dziala dziala jesli stosujesz sie do zasad zamieszczonych w ulotce,jak ja uwaznie przeczytasz jestes na prawie 100% zabezpieczona wiec glowa do gory;]pozdrawiam

Gość trocinka
czy jezeli po kilku godzinach po wzieciu tabletki antykoncepcyjnej zwymiotuje to znaczy ze nie jestem zabezpieczona i musze wziasc 2 ????prosze o odpowiedz

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość skyline
ja po harmonecie nie tyle przytylam co nie moglam schudnąć jakos chyba zatrzymywal mi wode w organizmie.po odstawieniu 2kg zlecialo samo w niecaly tydzien ;) poza tym zadnych innych skutkow ubocznych-plamien,migren czy bólów brzucha.wlasciwie to zastanawialam sie nawet czy aby na pewno buire tabletki antykoncepcyjne skoro tyle dziewczyn pisalo o skutkach ubocznych a ja nic nie czuje ;-)

Gość Borza
Ja biorę Harmonet od 14 dni, i mam wrażenie, ze po nim mam silne wahania nastrojow, a takze ze popadłam w depresje. Czytałam w ulotce ze sa to skutki uboczne, jednak bardzo zadkie. nie wiem co mam zrobic, bo sama mam juz siebie dosc, płacze bez przerwy, kloce sie z chlopakiem, sama nie wiem od czego to zalezy. jest lato, powinnam byc szczesliwa a ja mam ochote płakac i spac caly dzien;/ pomozcie;/

Witam, sprzedam kilka listków Harmonetu. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość Emileczka92
Na pewno nie można brac drugiej tabletki tego samego dnia gdy np występuje biegunka albo wymioty!! Po prostu trzeba w tym momencie stosować dodatkowa antykoncepcje..i ogolnie bardziej uwazac ale na pewno nie robic takich glupstw. Bo wtedy wszystko nam sie rozleguluje w organizmie i nie ebdzie takiej skutecznosci. A co do bóli głowy to dziś moja gin powiedziała mi ze na pewno gdy takowe wystepuja nie mozna dalej stosowac danej antykoncepcji..nalezy oczywiscie wybrac tabletki do konca aktualne opakowanie i nastepnie odstawic je nie bac wiecej nie zaczynac kolejnego opakowania tylko udac sie do gin po zmiane anty..

Gość Perw mobilna
Po pierwsze przestań podnosić stare tematy. Po drugie owszem, w przypadku biegunki czy wymiotów trzeba wziąć kolejną tabletkę.

Gość Perw mobilna
Również w sytuacji gdy pominiesz jedna tabletkę i zorientujesz się dopiero w momencie kiedy masz przyjąć kolejną powinnaś przyjąć dwie tabletki naraz. Specjalistka. :o