Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózkownia

Wózki głębokie - optymalne modele.

Polecane posty

Gość gość
u mnie różnica między dziećmi jest rok i 8 mc i aby nie zmieniać wózka (mam anexa) dokupiłam dostawkę lascala z siodełkiem i sprawdza się nieźle, no wiadomo dziecko jest między wózkiem a rodzicem ale dziecko sobie siedzi i można na dłuższy spacer się udać, a córka i tak schodzi, biega i wraca odpocząć :)

Gość gość
Ja też myślę o takiej dostawce ale u nas będzie różnica 13 miesięcy więc nie wiem jak to wyjdzie. Dlatego dla mnie dużą zaletą w emmaljundze jest ten adapter. Zobaczymy jak to wyjedzie w "praniu".

Gość gość
ooo nooo masz rację , ja na to też zwróciłam uwagę chociaż mam starsze już dziecko i wystarczy to co jest w xlanderze, dla kilkulatka spokojnie wystarczy a mój szkrabek i tak mało co korzysta, bo wiecznie biega i lubi sam chodzić

Gość gość
Dokładnie ja też myślałam o takim tylko siedzonku dla małej ale z tego co widzę to chyba będzie to dla niej jeszcze nie wygodne. Bo obecnie ma dopiero 8 miesięcy :) Także myślę, że na początek użyjemy adapterów do emmaljunga a potem zobaczymy :D

Gość gość
Ja to samo do emmaljungów są super te adaptery i na pewno się sprawdzą. A zakup nowego wózka to chyba lekka przesada tym bardziej, że nxt90 na prawdę bardzo mi się podoba :)

Gość gość
Dokładnie ja też uważam, że kupowanie nowego wózka to przesada... starsze dziecko już teraz ledwo siedzi spokojnie a co mówić za pół roku. Adaptery super sprawa! A emmaljunga nxt90 super wózek!