Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roseeee

Nie potrafie się cieszyć, że swojego ślubu.

Polecane posty

Gość roseeee

Mamy już datę ślubu, jeszcze trochę czasu zostało, a ja nie mogę się z tego cieszyć, komu nie powiem, to tylko słowa "młoda jesteś, zastanów się, będziesz żałować, będzie rozwód" kurde naprawde przecież to kurwa nie wasza sprawa!!!! :(

Gość dziabong
olej ich :) jak kochasz i jesteś kochana to bedzie dobrze... niech se ludzie gadają... mnie to też mowią mam ich w .... nosie ;-)

Gość roseeee
irytuje mnie to strasznieee :O

Gość dziabong
nie tylko Ciebie - ludzie zazdroszczą

Gość roseeee
nie wiem brak zajęć? kurde po co? moi rodzice szczesliwi, jego też, bo ma swoje lata, my szczesliwi jak nie wiem, a oni ciagle czegoś szukaja

Gość zlosliwa babsztylica
no wiesz, młoda jesteś, zastanów się, będziesz żałować, będzie rozwód

a ile masz lat, ze Ci tak mowia ? :P Ja tam bym sie nie przejmowala na Twoim miejscu! Tylko cieszyla!!

Bez urazy, ale nie masz większych problemów? :) Chcesz brać ślub, to bierz i olej marudzących :) Może Ci szczęścia zazdroszczą :) Nie ma żadnej reguły na to że jak wcześnie ślub bierzesz to musi być związek nie udany. Zajmij się przygotowywaniem, znajdź w tym radość i nie przejmuj się. Ludzie zawsze znajda powód żeby się przyczepić. Mnie się co niektórzy czepiali że po co za mąż wychodzę jak nie muszą (nie jestem w ciąży) a niektórzy, że powinnam brać ślub później to bym odłożyła więcej kasy i mogła robić większe wesele ( w dupie miałam wesele, wolałam mieszkanie kupić). Powodzenia, zobaczysz wszystko będzie dobrze :)

Gość roseeee
Dzieki sliczne ;*

Gość pannna mloda
ja gdy sie zareczylam to slyszlam bardzi rozne kùmentarze: od " zwariowalas" przez: to idoityzm , poprzeciez mozecie zyc bez slubu! nie przejmujj sie, rob swoje! acha jeszcze jak wsrtepnie zapraszlam gosci na wesele, to chlopak ( kotry ma przyjsc jako os tow) zrobil mi wyklad jakie to sluby sa beznadziejne, bo mlodz musza zpraszac ludzi z musu a nie dlatego, ze maja ochote sie z nimi bawic odparowalam mu, ze jak sie cuzje zaproszony z musu to moze nie przyjsc- troche go zatkalo nie przejmuj sie, ciesz sie waszzym szczesciem!!

to dziwne, mnie tak nikt nie powiedzial, wszsycy sie ciesza, zycza szczescia. moze ty masz 17,18 lat i dlatego tak do tego podchodza?

Gość pannna mloda
mam 27 lat gratulacji bylo duzo wiecej, ale glupie komentarze zwalaja z nog i to je sise lepiej pamieta

Gość roseeee
mam 22 lata

Gość Ola z opola
cześć, wiesz ja do tego pochodziłam podobnie jak Ty, tyle ze wszyscy mi mówili żebym nie popełniła bledu i nie zalowa. jestem juz 6 dni po slubie, jest fajnie, rodzice akceptuja mojego meza i mam nadziej ze zawsze juz tak będzie jak jest teraz. bedzie ok ;)

Gość roseeee
u mnie nie chodzi o akceptacje, wszysyc nas znaja i lubia, akceptuja, nasi znajomi, przyjaciele rodzice, cieszą się razem z nami, a te zapyziałe cioteczki, zazdrośnice, tylko szeptaja, ze pewnie wpadli, bo tak szybko nie było by. eee

nad takimi uwagami mozna by się zastanowić, gdybyś miała 16 lat. W Twoim wypadku nie ma sobie czym głowy zaprzątać. Zauważmy, że to właśnie INNI najlepiej wiedzą, co jest dla nas najlepsze, natomias nie są w stanie zadbać o własne zycie. Są szczęśliwe swiązki ludzi móldych i nieszczęśliwe związki ludzi \"starych\", bo tu nie chodzi o wiek z dowodu osobistego, tylko o dojżałość emocjonalną. Uwierz, nie każdy 30 czy nawet 40 latek dorósł do małżeństwa, więc jego faktyczny wiek może być zupełnie niezgodny z jego psychiką. Masz takie same szanse na szczęście jaki każdy inny, a złosliwostkami nie ma się co przejmować, jeśli jesteś pewna siebie, swej decyzji i swego narzeczonego. Powodzenia! :-)

Gość nati 38
ja sie nie dziwie ze ludzie tak mowia bo zycie tak naprawde z obcym facetem ma duzo trudnosci-za przypuscmy 8 lat sama to stwierdzisz ja jestem 14 lat po i razem ale ciezko bylo i bywa chociaz sie kochamy

Gość roseeee
a czy ktos powiedzial, ze bedzie łatwo? nie