Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajuta222

Jestem taka sobie przeciętna , czarnula, a ma ogromne powodzenie!!!

Polecane posty

Gość kajuta222

Stwierdzam obiektywnie.Pięknością nie jestem na pewno.Brzydka też nie.Taka sobie przeciętna.Czarne włosy, ciemne oczy, lekko opalona.niewysoka..przecietny wzrost..taka sobie zwykła..Jednak co dziwi mnie, na ulicy się za mną wszyscy faceci oglądają, czasem nawet babki zerkają.Tak sie zastanawiam, czy faceci wyczuwają po prostu "podskórnie" kobiety z "większym temperamentem".Bo mam bardzo duzy temperament.Lubię seks, sama sie kiedys nawet zastanawiałam, czy nie jestem nimfomanką..Jednak przeciez tego...nie "widac" chyba...?na zewnatrz..To czemu, sie tak za mna wszyscy, w samochodach, na rowerach, na uczelni, w pracu ogladaja??Nie rozumiem

Gość kolnn
pewnie jestes bardzo zgrabna, dla wiekszosci facetow liczy sie bardziej cialo niz twarz, poza tym pewnie jestes bardzo pewna siebie, a to zawsze dodaje atrakcyjnosci.

Gość kajuta222
tak twarz mam przeciętna, niewyróżniajaca się zwykłą.Jestem dość szczupła no i pewna siebie:)nawet czasem nieskromna;):)co niekotre..baby wkurza..przez to nie mam kolezanek:)

widocznie musisz miec w sobie to coś:) poza tym nasze nastawienie do samych siebie, w Twoim przypadku pewność siebie,bardzo duzo daje

Gość kajuta222
problem w tym, ze babki mnei nie cierpia, kolezanki sie ze mna smieja, ze chodzę dumna i napuszona, wyprostowana jak kij, a faceci..coz chyba im sie to podoba..nie lubia szarych mych.a ja nie jestem szara mycha.

nie przejmuj sie zdaniem kobiet,jesli znajdziesz prawdziwa niezawistna przyjaciolke to jakbys trafila w totka,a reszte olej i potraktuj ich zawisc jako komplement

nie jestes szara mycha jesli chodzi o osobowosc tak? bo fizycznie to mowilas jestes przecietna. fajnie, ze jestes pewna siebie, tylko nie przesadzaj;)

Gość ania.zycwa
no, ale kobiety mnie nie lubia, za "nieskromnosc"

Gość kajuta222
nie jestesm szara mycha, jesli chodzi o osobowsci, potrafie, krzyczec, byc wredna, lubia się rządzić..czasem nie idzie ze mna wytrzymac..nadomiar złego..ciagle jestem z siebie zadowolona;)dumna ze swoich sukcesow:)Bo wiele juz na swoj młody wiek osiagnelam:) Kolezaznki przezywaja mnie "doda", ze niby taka zarozumiała jestem:) ale ja mam to gdzies..nie kryje sie z tym, ze sama siebie lubie..sama sie sobie podobam:)i tyle:)

pewnosc siebie jest potrzebna jednak wedlug mnie kazda przesada jest niezdrowa, watpie zeby ktos lubial osobe ktora zadziera nosa

Gość kajuta222
nie mam w ogole kolezanek..ale mniejsza o to.. wazne, ze facetom sie podobam:)

Gość stałe łącze
A lubisz..?

Gość kajuta222
lubie siebie ogladac na zdjeciach..uwazam, ze jestem ładna.. no i seks bardzo lubie..na poprawe nastroju, na zły humor..sobie seks dawkuje

Gość kajuta222
a faceci, to chyba, nie chce was martwic, ale lubia, takie wredne, zakochane w sobie:)baby jak ja:)..i lubiace seks;p:)

Gość kajuta222
zreszta jestem kobietą sukcesu;)wiele osiagnełam:)pnę sie coraz wyzej:)w karierze..moze to facetom imponuje?

Gość frk-099
Eeeeeeeeeh Kobieto :D Takie jak to opisałas wredne, nie są lubiane ale pożądane; są wyzwaniem, ale na dłużej męczą.

Gość frk-099
...nie mówiąc o tym, ze to wygląda na kolejną prowkację :D

Gość kajuta222
Jakbym siebie zareklamowała kilkoma zdaniami, zebyscie zrozumiały..czmeu facetom sie podobam..Mam kocie ruchy, okrąły tyłek..:)mhh mrucze:)..hihih chadzam własnymi scieżkami, cholernie ambitna, wiem czego chce w zyciu!!:)Ba niezalezna finasowo i w ogole..inteligentna bestia,potrafie drapać jak sie wkurze..moge byc groźna:)mam w sobie dwie osobowosci..z jednej strony potulna, miła , romantyczka:)..z drugiej zadziorna, złośnica:)lubia wyzwania i seks:):):):) Moze ta moja osobowsc tak widoczna jest na zewnatrz:) faceci ponoc lubia zolzy>>??:)

jakbys naprawde była taka wspaniała i miała klase to nie pisałabyś tego wszystkiego tutaj:) widocznie czegos brakuje w tej sielance, milego dnia życze:)

Gość frk-099
No dobrze... A czy można prowadzić z Tobą pasjonujące rozmowy, ale UWAGA! nie o Tobie :D ?

oj kochaja zolzy:Dw ogole taka kicia z ciebie, super po prostu.ale wydaje mi sie, ze noc sie juz skonczyla a razem z nia sny i marzenia🖐️

Gość nie znacie mnie
Ja znam takie co są przecietne a wszyscy sie z nimi ogladaja. Niestety przykra prawda jest fakt, że takim osoba tylko sie wydaje ze wszyscy sie na nia patrzą. Znam takie przypadki, jest to straszne.

Gość frk-099
Chyba jednak nie porozmawiamy...

Gość kajuta222
czemu straszna, za mna sie naprawde wszytscy ogladaja