Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaczek eko

gzamin zawodowy

Polecane posty

Gość Gosiaczek eko

witajcie! mam pytanie czy ktos pisał egzamin zawodowy w tym roku dla technika ekonomisty? dzis podobno sa wyniki ale w naszej szkole jak to bywa mozna odebrac dopiero w poniedziałek, wiec mam pytanie jak poszły egzaminy w wszych szkołach? jaka była zdawalnośc?

Gość Gosiaczek eko
sorki miało być egzamin zawodowy

Gość uuuuuuuu
ja pisałam z obsługi ruchu turystycznego zdałam tylko pierwszą cześć praktycznej niezdałam brakowało mi kilka procent może wieszczy można się odwoływać albo przejrzeć swoją pracę

no właśnie nie wiem czy zdałam praktyczny, bo był trudny i zastanawiam sie jak innym poszło, a jak pozdawali twoi znajomi?

mozna sie było odwołać ale chyba zaraz po egzaminie a teraz nie wiem ale prace powinni ci dac przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość uuuuuuuu
podobno trzeba pisać specjalny wniosek aby mozna było zobaczyć swoją pracę

Gość uuuuuuuu
u mnie zdał dwie osoby z mojego kierunku

Gość uuuuuuuu
jesli chodzi o ten wykaz to do kogo mam się zgłosić

Gość uuuuuuuu
jesli chodzi o ten wykaz to do kogo mam się zgłosić

Gość uuuuuuuu
jesli chodzi o wniosek aby można zobaczyć co się zle zrobiło do kogo mam się zgłosić

Gość Gosiczek eko
z tego co wiem to trzeba ten wniosek wypełnic w krakowie i tam zgłosic bo szkoła nimi nie dysponuje, po prostu trzeba odwiedzic OKE

Gość technik masażysta
zaliczony wyniki odebralam od razu w piatek zdalo zaledwie 10 osob masakra z tym egzaminem.

no w końcu ktos zdał masz spoko ze juz wiesz nam kazali przyjs w poniedziałek... a jezeli chodzi o inne zawody to jak zdawalnośc?

Gość cocacolkaaaaa
dziwne ze nie podali wam wynikow od razu...ja sie telefonicznie juz rano dowiadywalam nie bylo z tym najmniejszego problemu

Gość myszka ajaja
no to miałas spoko u nas mówili ze im sie z tymteraz nie chce robic bo maja nowy rok na głowi i podadza dopiero w pon

Gość arafatka
Ja pisalam exam dla ekonomistow:) No i jestam technikiem;DDD ale fuksem bo z drugiej czesci mialam rowno 75% ;p u mnie 16 osob na 25;/

Gość hhhhhhhhhhhh
te egzaminy to coś okropnego

agrafka a powiedz ile zrobiłaś żle bo ja nie napisałam citu8 i cos przy wyniki finasowym i analizie zawaliłam nie całe ale czes. ty ile miałas zle????//

Ja pisałam z obsługi ruchu turystycznego. I jestem technikiem.:) Ale dużo ludzi nie zdało.

hej to znowu ja dzis odebrałam dyplom technika ekonomisty:):):) praktyczny zdałam na 91% jestem strasznie szczesliwa, z mojej klasy zdało 17 na 24 osoby a z szkoły 145 na 200

Gość gratuluje zdania
a tak wogole to te egzaminy sa porabane ... bardzo trudne ... wiele moich znajomych oblalo egzamin zawodowy ... teraz studiuja te kierunki (zawody) na studiach :P

dzieki:) ja pisałam akurat dla ekonomistów i w tym roku był bardzo trudny bo dali nam cit8 a my sie tylko uczylismy na vat 7 i przez to duo oblało w przyszłym roku podobno ma byc zdawanie na komputerach dla ekonomistów wiec dlatego si ciesze ze mnie to juz nie załapie bo kto to wie co to bedzie...