Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed 1 razem u gin.

kilka pytan

Polecane posty

Witam Was. mam pytanie odnosnie 1 wizyty u gina. tylko prosze sie nie smiac ;) moja siostra i mama chodza do ginekologa - ja jeszcze nie bylam, mam 17 lat. ale jest taka sytuacja, ze musze isc do tego ginekologa, bo musze odebrac od niego recepte na tabletki dla siostry :/ problem w tym, ze nie bylam jeszcze na takiej wizycie, a nie wiem czy bedzie chcial mnie zbadac, chociaz nie powinien. ja szczerze mowiac chcialabym zeby mnie skontrolowal, dla swietego spokoju ale nie jestem juz dziewica (w psychicznym znaczeniu, nie wiem czy w fizycznym..) otoz mialam chlopka z ktorym uprawialismy petting, chociaz nigdy nie doszlo do stosunku, ale bez problemu mogl mi tam wlozyc 2 palce wiec domyslam sie że ze wsadzeniem wziernika nie byloby klopotu. nie wiem nawet kiedy przerwal blone, nie czulam bolu. tylko co mam zrobic gdy doktor zapyta czy wspolzyje?? :/ odpowiedziec ze nie, ale nie jestem dziewica? ehh wiem ze to glupie ale tak sie zastanawiam and tym i nie wiem jak mu to wyjasnic.. no i oprocz tego czy lekarz moze powiedziec mojej mamie ze nie jestem dziewica? jesli nie wyraze na to zgody podczas badania to moze cos "napomknac" mojej mamie o tym?

czy ktos jest w stanie doradzic mi cokolwiek, czy moje pytania sa zbyt idiotyczne?:)

Gość i co jakies zmiany
jak idziesz po tabsy dla siostry to nie bedzie cie badal!!!

Gość akka22
Nie są idiotyczne... Może po prostu powiedz że nie współżyłaś ale podejrzewasz że dziewicą już nie jesteś.... A jeśli chodzi o to czy powie mamie to trudno powiedzieć ale ...nie powinien...

Gość akka22
i co jakies zmiany---------ale napisała że chcialaby zeby ja skontrolowal,

wiem ze nie powinien mnie badac, ale moze mi to zaproponowac bo bede u niego pierwszy raz :/ z drugiej strony chcialabym miec to juz za soba i spokojna glowe ze wszystko jest okej

Gość akka22
pewnie jak wejdziesz i powiesz że przyszłaś po recepte dla siostry to cie nie zbada... ale jak powesz ze chcesz to pewnie tak...

aha no dobrze, nie bede sie odzywac na temat badania.. bede chodzic do niego co 2 miesiace po recepty dla siostry, bo ona mieszka w innym miescie ale nie chce zmieniac lekarza. mam nadzieje ze sie nic nie odezwie :/ ale nie raz slyszalam o lekarzach ktorzy aby"uprzyjemnic" sobie dzien wola badac mlode dziewczyny, niz starsze kobiety. mam nadzieje ze on taki nie bedzie eh..

ehhh "petting"... chyba nie przejdzie mi to slowo przed gardlo u obcego faceta. wydaje mi sie ze spyta czy u mnie wszystko w porzadku lub czy cos mnie martwi i czy chce byc przebadana.. masakra :/ wiecej stresu niz to wszystko warte..

moze po prostu powiem mu ze nie jestem dziewica, w koncu nie powinnam sie juz za taka uwazac po moim kontakcie z bylym?

Gość akka22
Przecież cie nie zmusi do badania...

rozumiem ze nie zmusi ale chcialabym miec to za soba, a tu taka glupia sytuacja w zwiazku z kwestia mojego dziewictwa..

Gość akka22
Jeśli to jest fajny lekarz to zrozumie i nie bedzie dopytywał i ...zrozumie..

czyli mam mu powiedziec ze dziewica nie jestem? ale gdy spyta czy wspolzyje to powiem mu nie - co wg niego bedzie rownoznaczne z tym, ze jednak jestem dziewica... ale nie chce byc badana przez odbyt. :/