Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbarkowa

PODRYW

Polecane posty

Gość tymbarkowa

Tak ogolnie to chodzi mi tutaj o to byscie pisali jak Was podrywano, jakies historie, te fajne, smieszne, te zalosne, te ktore Was wzruszyly, wkurzyly itd:D Oto moja histora ktora byla dla mnie mila:) U mnie w pracy (pracuje na produkcji) jest jeden taki chłopak który się na mnie patrzy, przechodzi gdzies gdzie ma mnie na widoku i się patrzy, odwraca głowe z delikatnym uśmiechem, nie kryje sie z tym ze na mnie spoglada i robi to bardzo nachalnie wrecz... Jednak gdy jest w gronie swoich znajomych z ktorymi pracuje wtedy sie z tym kryje tak by nikt nic nie zauwazyl. Mamy wspolnych kolegow, ja zyje z nimi bardzo dobrze, to najblizsze mi osoby w pracy. Lecz oni nic nie wiedza i nie zauwazyli ze on cos do mnie... On mi sie bardzo podoba, przez to dziwne patrzenie spowodowal ze zaczelam o nim myslec, myslec bardzo intensywnie i myslalam nawet zeby dac mu karteczke z numerem jak bedzie obok przechodzil. Bylismy dzis razem na przrwie w stolowce, widzialam jak podszedl do kasy z zapiekanka i tymbarkiem, oczywiscie patrzyl na mnie. Gdy on wracal na hale ja tez juz wracalam i szlam za nim. On odwrocil sie, usmiechnal i powiedzial "pokaze Ci cos ale nikomu nie pokazuj" i dal mi kapselek od tego tymbarka ktory kupil przed chwila. Szybko odszedl. Napisane bylo pod kapselkiem "ktos o Tobie mysli" :D :P :P :P W taki sposob zrobil pierwszy krok, krok ktory bardzo mi sie podobal bo lubie kokieterie, taki flircik w tajemnicy przed innymi... Ahh normalnie mi serduszko mocniej bije i zastanawiam sie co ja mam teraz wymyslic, tak by bylo fajnie:) Macie jakis pomysl?

Gość niech ktoś coś napisze
albo poda link do strony o tkim temacie;)

fajna historia :) pogratulować :) hmmm co tu wymyślić...może Ty zrób tak jak pisałaś,z tą karteczką z numerem tel.Podejdź do niego i podając mu powiedz to samo co on powiedzial, dajac ci kapsel. Będzie śmiesznie i myślę ze tez troche kokieteryjnie :) I dalszy rozwój sytuacji będzie zalezal od niego :) Powodzenia! :)

Gość weewewew
mandywendy wsumie fajny pomysl ale chyba jak dam numer to wszystko sie zakonczy ta cala zabawa a ja chce by dalej sie toczyla:D ;) musze wymyslic cos innego ale napewno wykorzytam ten tekst z kapselka;) a Wam przydazyly sie ajkies podrywy dziwne itd, opowiadajcie bo jestem ciekawa:)

to wszystko zalezy czy Ty chcesz sie dlugo bawic w takie podchody czy przejsc do konkretów. Bo jak kreca Cie takie zabawy, to ok. Ale jak myslisz jednak o nim troche powazniej to moze nie warto, bo jeszcze zabrniecie w te podchody i tyle bedzie. A przeciez akcja z numerem tel. moze sie rozwinac, to zalezy od jego inwencji. Moze wybrac jakies nietypowe miejsce na randke, czy cos innego, ciekawego :)