Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna blondynka

Seboradin??-pomocy

Polecane posty

hej dziewczynki:) mama jedno pytanko czy polecacie Saboradin podobno pomaga przy wypadaniu i stymuluje wzrost włosw, jest tylko jeden prblem, bo są ampułki, szampony odzywki.. i nie wiem które pomagają faktycznie tylkoi na ten problem. macie jeszcze jakieś wypróbowane szampony itp. (i gdzie mozna kupic odzywke waX i czy naprawde jest dobra??). dziekuje za pomoc

Gość Rokksii
JA Używając Seboradinu myje włosy co drugi dzień a nie codziennie tak jak przed używaniem.Kupiłam do tego również taką wcierke co się wciera we włosy u nasady ale nie chce mi się za kazdym razem wcierać,a po drugie strasznie śmierdzi.

Gość jsjg
Ja miałam lotion i nic nie pomagał,jakbym wcierała wodę :O

Gość Rokksii
nuu ale ja miałam seboradin na przetłuszczające się włosy ale coś tam na butelce o wypadających też pisało

Gość a wiec
polecam wax :) jest naprade skuteczny sprawdzilam na sobie i polowie znajomuch i rodziny :) u nas w kazdje aptece praktycznie jest :)

Gość djsfdjg
a co on konkretnie robi,ten wax?

a wogole dobrze by mi to zrobilo... gdyby te farbowane kłaki się rozjasnily:P:P/ a co myslicie by połaczyc odzywke WAX z seria Seboradin?? (szampon odzywka)uzywał ktos;):)

Gość kaolin
Ja stosuję Seboradin lotion niger (w butelce, nie w ampułkach), wcieram w skóre głowy po każdym myciu już kilka miesięcy i włosy mam lepsze, tzn. mniej mi wypadają i są trochę gęściejsze. Waxu nie używałam.

czarna blondynko. uzywalam kiedys odzywki wax i baaaaaardzo ja sobie chwale. po prostu rewelacja. wzmacnia wlosy, wygladza, przyspiesza ich wzrost. przynajmniej w moim przypadku. seboradin - uzywalam szamponu. to tez bylo dawno, ale pamietam, ze rowniez byl bardzo skuteczny na przyspieszenie wzrostu wlosow. jesli chodzi o rozjasnienie farbowanych wlosow, to polecam szampon oczyszczajacy. jest to szampon stosowany raz na jakis czas, oczyszcza wlosy z pozostalosci po zelu, lakierach itd. stosowany czesciej, zmywa farbe. pamietam ufarbowalam sie kiedys na czarno, to byla porazka :O kupilam szampon oczyszczajacy (firmy len) mylam wlosy codziennie.... farba stopniowo zaczela sie splukiwac :)

Używam tego szamponu od kilku lat i jedyne co zaobserwowałam, to zmniejszone przetłuszczanie.

Szlachcianka ==> słyszałam ze oczyszczające strasznie przesuszają wlosy i noie mozna ich czesto stosować, mam w domu cheder szołders(pisze fonetycznie bo niechce mis sie do łazienki bo niego skoczyc a ni wiem jak to się pisze;P) ez pisze ze jest oczyszczający... wiec moze:)

czy serie Seboradin. moge uzywać codziennie, gdysz codziennie myje włosy:(. nie wiem czy pisze tam magivczne zdanie \"do codziennego uzycia\":P

zadam juz chyba ostatnie pytanko:P./ jaki rodzaj ztej seri wybrać jest ich barddzo duzo:( moze opisze swoje włsy tłuste farbowan i wypadają noi delikatne:P bardzo delikatne... i chchialam tez trozke przysieszyc ich wrost. ps. w tej seri znajdują sie szampony odzywki i cos jszcze???

Gość xsxs
mialam sboradin ampułki. Na wypadanie włosów nie pomógl, moze tlyko ze troche szybciej rosły i znikl mi łupież