Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana maturzystka

POPRAWKA MATURY!!

Polecane posty

Hey mam takie pytanko! licze ze ktos da mi odpowiedz otoz w tym roku zdawalam mature zdalam ja i to mozna powiedziec calkiem pzryzwoicie ale na wymarzony kierunek nie starczylo...postanowilam sie nie poddawac i za rok mature poprawic i wszytko byloby super gdyby moja koleznka nie powiedziala mi ze jesli np bede poprawiac biologie zktorej mialam w tym roku 93% i napisze ja gorzej to na studiach w czasie rekrutacji beda brali pod uwage to co uzyskalam na poparwce czyli moj gorszy wynik...mnie sie wydaje ze to bezsensu.. i teraz juz ie boje cokolwiek poprawiac..czy ktos z was poprawial mature?? lub sie orientuje jak to jest?? bede bardzo wdzieczna

Gość maturzystka z 2006
niech nie pierdzieli drobnych kawalkow jak sie nie zna. jak poprawiasz i masz gorszy wynik to nic to nie zmienia, biora pod uwage ten lepszy. wiem, bo sama poprawialam swoja mature wiec w temacie jestem zorientowana

no to podnioslas mnie na duchu!! dzieki!! bo juz sie balam ze nie bede mogla tego poprawic bo niewiaodmo jak bedzie z poziomem trudnosci na maturze w przyszlym roku bo w tym biola byla stosunkowo prosta:)

ashley ale chodzi o to ze ja bede poprawiac 3 przedmioty i jesli np bilogi nie poprawie a chemie poprawie to bede musiala dac im oba swiadectwa i wtedy oni juz beda widzieli ze poprawialam...i nie wiemna ktore siwdaectwo w tym momencie beda patrzec najlepiej by bylo gdyby z obydwoch brali pod uwage lepsze wyniki:P

napewno nie wypsiuja naowych swiadectw tylko wydaja takie zasiwadczenia na ktorych sa wyniki tylko tych przedmiotow ktore sie poprawialo;/ nie szukam wymowki i napewno bede poprawiac bo te studia to moje marzenie a w tmy roku mi sie noga powinela tylko balam sie poprawiac ta biologie bo wynik w sumie nie jest zly a jak napisze gorzej....

podnosze

nikt wiecej nie poprawial matury?:(

Gość kola dobra rada
no ale musisz te biologie pisac? ja Ci powiem tyle, tez chce poprawiac bo zabraklo mi 1 pkt w tym roku maturalny... i mam z polaka 92% i nie poprawiam go... moim zdaniem to bez sensu poprawiac biole bedziesz ryla i ryla a czas ten mozesz poswiecic na 2 przedmioty lepiej niz na 3 gorzej... pokujesz z biologi jak dziki osiol prz\ez caly rok i o tyle czasu mniej bedziesz miala na inne przedmioty i co... bedzie mniej.. albo tyle samo albo 95% i co opyla sie? jak mozna nastukac nowych i o wiekle wiecej % z czego innego :)

twoja kolezanka niech sie stuknie, wiadomo ze liczy sie lepszy wynik

Gość bless
nie wiem jak jest z maturą bo zdawalam dawno temu, ale na studiach poprawka liczy sie jako ocena koncowa wiec mozna poprawic sie na gorszą- takie ryzyko, gdyby tak nie bylo kazdy chcialby poprawiac

nie musze oczywiscie tej biologii poprawiac chodzi tylko o to zebym kompletnie wszystkiego nie zapomniala;/ zreszta tu nie chodzi tylko o ta biilogie bo chemia tez mi niezle poszla a i tak braklo dlatgo tak wazne dla mnie jest ktory wynik sie liczy...ale to pocieszajace co piszecie ze lepszy sie liczy:)