Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna Darcia

Płakać mi się chce...

Polecane posty

Gość taka jedna Darcia

Sama nie wiem czego chce i jak sobie z tym poradzić... Jestem zaręczona z nim mimo że nie wiem czy go tak nparawdę kocham nie wiem jak się przekonać:( Czy zerwać z tym wszystkim czy jednak nie...

Gość Julia-lond
uśmiechnij się - przemyśl powodzenia

Gość gdg
wodka ci pomoze

Gość Miś uszatek
Z ta wódką to niezły pomysł,a jakie masz problemy konkretniej

Gość taka jedna Darcia
Mam narzeczonego -- wspólne wakacje jak w bajce wszystko super ale ja nie jestem właściwie pewna czego chce Kiedyś myślałam że to ten ten jedyny ale teraz już sama nie wiem ...:(

Gość uppppppppppp
mi tez

JA jak zrywam to zawsze wiem ze albo go nie kocham albo nie moge byc( w osattnim przypadku choc uwielbiam go nadal, ale wiem ze zabiłoby mnie to) z nim byc... jezeli nie jestes pewna trwaj w tym dalej.. az sie wypali:) taka moja rada.

Gość chyba wiem...
Powiem ci tak jesli nie jestes pewna nie ciagnij tego dalej, wiem sama po sobie. Mam pare zwiazkow za soba i to brzmi tak. Albo po paru randkach juz wiesz ze to ten albo bedziesz sie motac przez caly okres bycia razem. W ostatnim zwiazku kiedy zobaczylam mojego dziś juz męza, wiedzialam ze to on i zebeziemy razem- nawet mu to wtedy powiedzialam, on sie dziwnie popatrzyl usmiechnal i rozmawialismy dalej o czyms.... MInelo 1,5 roku i sie pobralismy. Teraz jestesmy malzenstwem juz 8 lat. To sie czuje, lub nie.Niema nic na sile, z przyzwyczajenia, z litosci.... Albo jest uczucie i chemia od pcozatku albo niema.

Gość Miś uszatek
W naturze kobiety leży niepewność, jeśli jest wam ze sobą dobrze nie przestawajcie być razem.Wszystko się wam ułoży, jeśli oboje będziecie tego chcieli, zapytaj swojego chłopaka, czy ma jakieś obawy, co do was i waszego związku.

Gość a może za wcześnie było
na zaręczyny? Ile jesteście razem i po ile lat macie?

Gość taka jedna Darcia
Jesteśmy ze sobą niedługo - ale znamy sie bardzo bardzo długo Ja mam 23 latka on 26

Gość chyba wiem...
wiesz, to ze sie dlugo mznacie niema znaczenia, wazny jest zwiazek, faceci sa inni w zwiazku niz jako koledzy, w kazdym bądz zareczyny to jeszcze nie slub masz czas.

Gość taka jedna Darcia
tak wiem ale nie chcę krzywdzić ani jego ani siebie Staram sie zastanowić i przemyśleć Ale nie wychodzi mi to ;(

Gość taka jedna Darcia
:(

Gość tak wiem
nie wychodz na razie za niego za maz bo poplnic mozesz wielki blad bez odwrotu....

Gość taka jedna Darcia
Tak myślisz?

Gość chyba wiem...
tak, jesli jestescie zareczeni to ok, ale od zareczyn do slubu dluga droga. Jesli wejdziecie na temat malzenstwa to oznajmij mu ze co do tego nie jestes pewna na 100% ze mcacie jeszcze czas jestescie mlodzi...niema sensu robic czegos zeby zalowac. Takie jest moje zdanie.

Gość taka jedna Darcia
dzięki za rady:)

Gość chyba wiem...
niema za co, nic nie rob pochopnie:-)

Darcia, Ty sie nie sygeruj innymi tylko swoim sercem i rozumem... tzn. bardziej rozumem... nikt tak na prawde nie wie co czujesz i jak wyglada ta cala sytuacja.

Gość taka jedna Darcia
wiem wiem tylko że ja już sama gubię sie w tych uczuciach

J tez ostatnio miałam problem, ale posatnowiłam... rad wysłucham mnostwo ale zrobilam to co uwazalam za sluszne... a on zrobil to co ja chcialam zeby zrobil;P