Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ensei

********Uniwersalny przepis na idiotyczny topik***********

Polecane posty

Najpierw wymyśl sobie problem. Spooooko, z pewnością jakiś znajdziesz, pomyśl. A jak nie masz, to zapożycz od kogoś innego. Następnie zrób tak, aby problem miał problem, tzn. jeszcze coś się nie wydarzyło, nie wiesz co się wydarzy ale już masz problem, bo oczywiście wiesz że wydarzy się najgorsze. Sformułuj problem i w tym celu koniecznie użyj dwóch słów: dlaczego i nie. Np. Dlaczego kobiety/mężczyźni nie chcą stałych/luźnych/opartych wyłącznie na seksie/miłości/zaufaniu/... związków? * Dlaczego łysy facet/niski/gruby/za wysoki/chudy * nie ma szans na dziewczynę? Dlaczego on ze mną już nie rozmawia tak jak kiedyś? Dlaczego nie potrafię się zakochać? Może być też w wersji z samym dlaczego, ale tylko wtedy gdy dotyczy czegoś karalnego np. Dlaczego faceci biją kobiety? Dlaczego kobiety biją facetów? Lub nieakceptowanego społecznie: Dlaczego faceci zdradzają? Dlaczego kobiety zdradzają? Lub wynikającego z tzw. uniwersalnych prawd ogólnych: dlaczego faceci to świnie? dlaczego kobiety to dzi*ki? Umieść temat na kafeterii i czekaj na wpisy innych, a najlepiej co 2 minuty odświeżaj stronę bo może akurat ktoś się dopisał. Gdy ktoś już to zrobi, postaraj się z anal izować przyczyny problemu, a przy odrobinie szczęścia znajdzie się ktoś, kto ma jeszcze gorzej od Ciebie. Oczywiście to w żaden sposób nie poprawi Twojego samopoczucia, ale qrwa przecież nie o to chodzi! Nie przejmuj się! Szukaj dalej przyczyn, bo na pewno tkwią w podświadomości/znaku zodiaku/dzieciństwie/sytuacji politycznej/ poprzednim wcieleniu * A gdy ktoś będzie miał inne zdanie, opierd*l, nawyzywaj od ch*** pi**** w zależności od płci piszącego lub po prostu strzel focha. Ani przez chwilę nie zastanawiaj się co jest dokładnym przeciwieństwem problemu, nie pytaj w jaki sposób ktoś sobie poradził z taką sytuacją lub znalazł sposób na rozwiązanie problemu! A już na pewno nie pisz nic pozytywnego, radosnego, zabawnego, twórczego i miłego!!!! I nigdy, przenigdy nie zastępuj słowa problem słowem Wyzwanie!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------ * niepotrzebne skreślić

Gość liliaaaa
to sie nazywa dopiero frustracja:P ps; chociaz nie sprawdzaj czy ktos cos napisal co 2 minute;p

Gość Kasikkkkkkk
Swoim topikiem dałes sobie sam pomysł na beznadziejny topic :O

Gość ffewfewfwe
dobre!

Gość dla mnie bombaD

A błędy ortograficzne? Zapomniałeś o błędach, notorycznie popełnianych w idiotycznych topikach.

Trudno, ale następnym razem pamiętaj :) Bo to bardzo ważne, żeby w ważnym... przepraszam, idiotycznym topiku walić takie błędy, że głowa mała i mózg się marszczy :)

>>>>liliaaaa skoro u Ciebie to się nazywa frustracja, to ok:) Spokojna Twa rozczochrana, odświeżam ten wątek co 10 sekund :P >>>>Lahkoona a może dla lepszego zrozumienia podasz jakieś przykłady? :D

>>>>>Justynaaaa nazwałbym interesującym, rozwiązującym problem, pozytywnym, ciekawym. Np. topik Pozytywne myślenie, do którego czasem dorzucam 3 grosze. Pytasz czy ma rację bytu? Ktoś policzył że istnieje już 3,5 roku:) I wcale się nie dziwię że książęta nie chcą nawiedzać Twojego topiku. Mi też się nie chciało. Odpozdrawiam:)

jak widać nie jedna osoba się wścieka(między innymi ja) na durnowato-idiotyczne topiki... doszłam do wniosku,że obniża się poziom na kafeterii...szybciej niż mi się wydawało....

Myślałam, że po takim tekście zostaniesz zdrowo sponiewierany, Autorze :D Ale uderzyłeś w sedno, ja kilka razy próbowałam udzielić jakiejś rady albo kogoś podnieść na duchu i zauważyłam, że oni/one często NIE CHCĄ rozwiązania, wolą pławić się w swoim żalu, rozpaczy i słodkiej beznadziei. Na podstawie lektury niektórych topików można pomyśleć, że populacja emo-kształtnych krzywdzonych przez świat istotek rośnie w siłę :D

Gość ala ma kota a nawet rybki
widzę ,że tu wszyscy macie rację.. tak samo ja udzielałam rad lub podsuwałam optymalne rozwiązanie i to samo... s.i.n dobrze ujęte...ja niestety nie umiem się tak trafnie i zrozumiale wypowiadać na jakiś temat...

Gość krowy_latają
tak a ja widzę że do tej masy śmieciarzy na kafeterii nic nie dociera... może jakby ich ktoś poblokował po numerach ip przy okazjii sprawdzał maca to by się odechciało...

Gość kolorowe_jarmarki
chyba szkoda gadać nikt nic nie robi nie powywala głupich topików i postów... w ogóle dziwię się ,że to forum jeszcze istnieje... dorwały się dzieci na koniec wakacji... może jak przyjdzie szkoła to sie zmieni

I tak to do tego przepisu, jak ulał, pasuje 99,99% topików na kafeterii. Ten także. :P

Gość helga 88
A co to problemu nie mozna mieć ? :P

Gość tęcztęcz...aaaaa
no cóż można... tylko po co debilizmami zaśmiecać forum bo niektórzy naprawdę czegoś konkretnego szukają... konkretnych rozwiązań... i to im przeszkadza a jak się dopadną dzieci ... to mamy taki efekt....

Gość komunikat 82
Mam komunikat dla zacofańców nie pasuje to nie czytać, zawsze znajda sie jakies obesrańce co im wszystko przeszkadza. Tp qrwa wyłacz kompa albo wyjdz z forum i nie pie...ol ze czyjs problem to beznadziejny topik. KTOŚ CI GO QRWA KARZE CZYTAĆ?!

Gość powtarzamsięwiem
do komunikat82 spadaj obesrańcu i zasrańcu i ch...wie co ....trzymamy z Ensei

Gość powtarzamsięwiem
jeszcze do tego pampersy...oszaleć można...kinga1234....

Gość komunikat 82
a co mnie to!!!!!!!!!!! Nie wpi..alec sie z tym adresem na tematy innych! tyle.

Gość powtarzamsięwiem
to nie zakładać debilnych topików bo strasznie to ludzi wk.. denerwuje

Gość retaaaaaaaaaa
buaaaaaaaaaaaaa dobre dobre

Gość korale_czerwone
czad w trampkach... kurza d... ja nie mogę .... wesoło mi.... powinni połowę wywalić tych debilnych lub durnie podobnych topików... ech no tak darmowe forum...;)

Gość wściekle krowy atakują
no nic gadamy do ściany a oni swoje