Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamyk Jajo

Dlaczego nie wzbudzam u ludzi sympatii? Niech mi ktoś pomoże znaleźć błąd...

Polecane posty

Gość Kamyk Jajo

Jestem taka samotna :( Nie mam prawie wcale znajomych, ci którzy są traktują mnie z dystansem, nie jestem zapraszana na imprezy itp. Mam trudności z nawiązywaniem znajomości, i co więcej: przekształcaniem ich w koleżeństwo, przyjaźnie... Najgorsze jest to, że sama nie wiem, co jest ze mną nie tak, czemu tak jest że ludzie wolą rozmawiać z innymi, niż ze mną. To prawda, jestem nieśmiała, trochę nerwowa przez to wszystko... Gdybym mogła spojrzeć na siebie z boku, w czasie jaichś interakcji, może bym wychwyciła to moje "coś", co odpycha... Może mam niemiły wyraz twarzy, źle mi z oczu patrzy, sprawiam wrażenie niemiłej? Sama nie wiem :( Taka jestem zamknięta w sobie, sypanie żartami to dla mnie czarna magia... ech. Mam 23 lata, jak teraz się tego nie nauczę, to całkiem zdziczeję :( Tak mi się marzy koleżanka, czy kilka, do wspólnego oglądania głupich filmów wieczorami, zakupów i plot. Chłopaka mam, jest kochany, ale brak mi kontaktu z kobitkami... Uderzyłam w smutny ton... :) Teraz pójdę spać, ale jutro bardzo chciałabym przeczytać chociaż jedną poradę, jak wywierać dobre wrażenie na ludziach, czego unikać przy zawieraniu nowych znajomości... Dziękuję 🌼

Gość Niunia nie uogólniaj
Ja polecam kursy asertywności oraz poradę psychologa.

Gość Niuniaa ta prawdziwa
Niby znowu uogólniam?:o

Gość Niuniaa ta prawdziwa
A poznałaś ludzi, z którymi chciałabyś spędzać czas? Niektórzy sa większymi indywidualistami i mają inne niż pozostali potrzeby - też jeżeli chodzi o otaczanie się ludźmi.

Gość z perspektywy 22-latki
Mam propozycję: Ty mi poradź, jak to sie robi, żeby mieć chłopaka, a ja Ci powiem co zrobic, żeby ludzie zaczęli darzyć Ciebie większą sympatią. Hmm? ;)

Gość Niunia nie uogólniaj