Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naris_

oddam psa w dobre rece-szczeniaka owczarka niemieckiego suczka-Bialystok

Polecane posty

oddam w dobre rece szczeniaka-owczarek niemiecki krotkowlosy suczka, ma okolo 3-4 miesiace, mowie okolo poniewaz to piesek przybleda, nie mialam serca i sumienia wyrzucic psa z samochodu ani pozbyc sie gdzies jej w lesie, w zwiazku z tym szukam suni odpowiedzialnego wlasciciela badz wlascicielki, zainteresowanym podam nr tel, prosze tylko o powazne oferty, mozliwosc dowozu psa do okolo 50 km od Bialegostoku-zwrot kosztow paliwa.

sama bym chętnie wzięła, ale mam już psiaka i trzy koty tutaj chyba nie znajdziesz chętnych, spróbuj może na gronie białystok albo tutaj: http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24 pozdrawiam i powodzenia życzę super, że są jeszcze ludzie, którym nieobojętny jest los zwierząt co do linku od bitefight -jak żałosną trzeba być osobą, żeby wrzucać go nawet tutaj;/

wloczykijowa, ja rowniez chetnie wzielabym ta slodka wlochata kulke, ale mama polroczna sunie cocer spanielke i nie mialabym juz mozliwosci wziecia drugiego psa, znajomy chcial ja wywiezc gdzies i wyrzucic, absolutnie sie na to nie zgodzilam i mam nadzieje ze znajde dla psiaka wlasciciela, wystawiam ogloszenia jescze w innych mediach.

Gość gość
czy to ogłoszenie jest aktualne??/