Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam lat siedemnaście

Nieregularne bicie serca i kłucie- co to za cholera

Polecane posty

Od kilku miesiecy zdarza mi sie co jakis czas cos dziwnego. Mam wrazenie, jakby serce nie pompowalo odpowiednio krwi. Czasem wydaje mi sie ze pobiera ją ono 2x (takjakby pobieralo troszke i potem drugi raz "zaciągało się" jeszcze mocniej, bo nie wpompowalo odpowiedniej ilosci). Nie towarzyszy temu zaden bol ani klucie, tylko leciutki niepokoj. Po za tym nie wiem czy to ma zwiazek z sercem, ale od pewnego czasu podczas oddychania (wdechu) uczuwam leciutkie (malo dosztrzegalne ale jednak) klucie w okolicy... sama nie wiem- krtani, tchawicy? Obydwa objawy nie są jakieś bardzo dokuczliwe, ale trochę się niepokoję

nic się nie przejmuj,najprawdopodobniej to objawy nerwicy,nie wpadaj w panikę,tylko spokojnie oddychaj,przy następnym takim zdarzeniu.trzymaj się.pozdrawiam:)

ale to się nie dzieje w stresie tylko w różnych momentach, nawet gdy jestem "wyluzowana"

ponieważ z nerwicą tak jest.najczęściej nie objawia sie w momentach jak jesteś zestresowana,tylko właśnie kiedy wszystko jest ok. (w niektórych przypadkach oczywiście)ale ja nie jestem lekarzem i nie potrafie dokładnie powiedzieć tobie,co Ci dolega,ale w DYSKUSJI OGÓLNEJ jest taki temat ,,Moja Nerwica,,jak masz troszkę czasu to poczytaj sobie,tam jest mnóstwo różnych objawów ,które mają dziewczyny.ale najlepiej będzie jak wybierzesz sie do lekarza,tylko z własnego doświadczenia radzę Ci nie brać żadnych tabletek ,tylko niech Ci przepisze skierowanie na badania.bo z naszymi lekarzami już tak jest,że idą po najmniejszej lini oporu i zamiast zająć się pacjentem,wolą przepisać jakieś leki i mieć spokój,pozdrawiam

oj przepraszam za pomyłeczkę,ten temat nie jest w dyskusjii ogólnej tylko w zdrowiu i urodzie :)

ale, jakby to powiedzieć... ja nie mam nerwicy

Gość dzika24
to idz do lekarza,on powinien Ci pomóc.pozdrawiam

oj przepraszam,to ja pisałam tylko gdzieś mi ,,D,, uciekło i nastąpił pomyłek.