Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piaskowy dziadek

***Najbrzydszy i najbrudniejszy dworzec kolejowy w Polsce ***

Polecane posty

Gość ja mam male pytanie
czestochowa-stradom , porazka

Gość siri345
pare paskud: ogolnie dworce w miejscowosciach turystycznych w gorach i okolicy: Polanica brud i syf jedno czynne okienko w nim kasa i sklepik z batonami. Szklarska pPoreba j.wyzej tylko brak batonow. Oprocz tego Wawa wschodnia, Kutno. Oprocz tego dworzec w jedym z miast na Mazurach, nie pamietam nazwy niestety... bylam tam par lat temu-wybite okna zalatane deskami i dykta, klejaca ciecz na podlodze, brud i toalety ktore byly dziurami w betonie!!! serio wchodzilo sie do kabiny osikanej gdzie popadnie trzeba bylo balansowac miedzy tym wszystkim trzymac sie uchwytow n scianach i starac sie wcelowac w dziure. nie wszystkim sie to udawalo...

Gość włoszczowa

Gość Dark Michelle
Słyszałam że jest taki w Zielone Gorze (podobno strasznie tam cuchnie)

Gość piaskowy dziadek
a by temat - najładniejszy i najczystszy dworzec kolejowy w polsce i wygrał Lublin :-) są chyba i przyzwoite dworce tak sadze ?? np w poznaniu chyba jest też spoko

Gość ciri456
w Pniu nie jest tak zle :) jakis czas temuwyremontowali rozpadajace sie schody i hol dworca zachodniego. teraz wyglada to duzo lepiej. Ale za to zlikwidowali poczekalnie dla pasazerow a jej miejsce zajelo KFC...