Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkjak

depilacja woskiem - nie wychodzi mi

Polecane posty

Gość jakkjak

probowalam pare razy i nigdy nic:( ja to chyba zle robie. kto mi udzieli wskazowek?

Gość Zastanawiam się....
wiesz nie przejmuj się mi też nie wychodzi może mamy za mocne włoski, ja wszystko robię zgodnie z instrukcjami, wyrwie mi może 10% włosków i tyle z tego pożytku....

Gość jakkjak
uzywam plastrow z woskiem. juz i roznych firm stosowalam i dalej nic, przylepiam to, zdzieram z bolem wielkim, potem cala lepka jestem, a wloski jak byly tak sa :(

plastry nie sa za dobre. lepiej udaj sie do kosmetyczki na depilacje woskiem. ja ostatnio mialam dosyc tego wosku, golenia, kremow itd i kupilam depilator. philipps satin ice(chyba jest w polsce). chlodzi i nie ma takiego bolu. pierwsze dwa razy bolalo, ale teraz juz spoko. i wyrywam wloski co 2 tygodnie. jak nie sa takie dlugie to mniej boli.

Mi depilator w ogole nie podchodzi....Wole kremy albo depilacje woskiem u kosmetyczki.A z plastrami...wiecej zabawy niz dzialania:D Kupilam jedne z najlepszych na rynku-Veet.I co? I nic! Nie wyrwały mi ani jednego wloska! Mimo ze robilam wszystko zgodnie z instrukcja...

ja uzywalam plastrow veet i nawet nawet pierwszy raz poprosilam meza bo sama chyba bym nie pociagnela za plaster :D potem juz lecialam sama troszke wloskow zostawalo ale te traktowalam penceta (mam bardzo jasne i cieniutkie wlosy) teraz kupilam na ebay paste cukrowa i zamierzam wieczorem sprobowac (przyszla wlasnie dzis rano) zobaczymy jakie efekty bo podobno latwe w uzyciu jak wosk na zimno a skuteczne jak wosk na cieplo no i sloiczek chyba starczy mi na dluzej niz opakowanie plastrow a kosztowal mnie tyle samo

Gość jakkjak
wieci bo moj glowny problem to okolice bikini, i do kosmetyczki troche sie krepuje:O a poza tym mam gdzieniegdzie krostki po golarce i nie wiem czy na to mozna stosowac taki goracy wosk. a o tej passcie cukrowej mozesz wiecej napisac? jak wyprobujesz napiszesz czy dziala:)

Ja dla mnie ta pasta cukrowa to jedno wielkie gowno:O Kupiłam na allegro za 30 zł.W ogole nie usuwa wloskow-ani stosowana na cieplo,ani na zimno.Dalam mojej kosmetyczce,myslac,ze moze ona cos z tym zrobi...Tez poweidziala,ze nic... Nie wiem,moze mi sie jakis felerny egzemplarz trafil...

kiedys probowalam robic te paste sama ale gowno mi wyszlo - zawsze za twarde postanowilam sprobowac bo jednak duzo osob sobie chwali no i jak wczesniej pisalam mam cieniutkie wloski wiec tez inaczej niz ciemne i twarde no i pasta kosztowala mnie 8,50 funta z przesylka a plastry veet 5 za pudelko wiec jak zadziala to nie dam zarobic na plastrach przez jakis czas ;) i jeszcze przekonalo mnie to ze latwo zmyc bajzel po tej pascie niz wosk wieczorkiem dam znac jak dziala :)

Gość wysokie obcasy26
wosk można zmyć bardzo łatwo olejem...takim kuchennym lub obojętnie jaką oliwką;)

Gość kiciunia100
hmm ja te usówam woskiem ale wogole mi ich nie wyrywa nie wiem moze mam za któtkie nie moge sobie z okolicami pach poradzic ciagle depiluje maszynką co wy stosujecie ?

Gość Mucha 22
Pomóżcie! Nie radzę sobie z nogami. Wrastają mi włoski, zostają po nich okropne blizny. Myślałam o depilacji laserowej, ale czytałam, że jest kilka rodzajów laserów. Czy któraś z Was miała robiona depilację laserową Palomarem Vectusem, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Czy to prawda?

Gość gść 29
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od kilku lat używam pasty cukrowej. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku kupowałam gotową pastę, teraz robię ja sama. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mother 22
Moja siostra zdecydowała się na depilację laserem, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Juta 88
Moja siostra miała depilację laserem, jak dobrze zapamiętałam, to był to Palomar Vectus . Jest bardzo zachwycona. Osobiście też byłam pod wrażeniem rezultatu. Już po jednej sesji było widać rezultat. To był świetny ruch. Nic nie bolało. Super rezultat. Jeżeli myślicie o zabiegach depilacji laserowej, to każdemu mówię - tak warto. www.importal.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/

Gość gość
Polecam Beauty Skin w kwestii laserów. Mają urządzenia różnego typu, dedykowane ciału i twarzy, włosom jaśniejszym i ciemniejszym, dopasowują tutaj metodę indywidualnie pod osobę. Fajne sympatyczne podejście można o wszystko podpytać, człowiek czuje się tutaj prawie tak komfortowo i intymnie jak w domu.