Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubek zdegradowany

Co to za dziwni ludzie????

Polecane posty

Gość ubek zdegradowany

widzialem ostatnio takie chore zdjęcia w necie, gdzie facet i baba zamiast sie rznąć, sraja na siebie i smaruja sie tym gownem... brrrrr pózniej baba robi facetowi kloca prosto do ryja.. takie cos powinno byc scigane przez prawo a ludzi którzy to robią powinno sie pozamykac w zakladach psychiatrycznych. przeciez w internecie jest tyle bachorów, jak oni to widza to... az szkoda gadac co sie dzieje z ich psycha.

Gość miła pomocna mietła
to się scat, idioto, nazywa

Gość miła pomocna mietła
aha, i to nie jest chore głupku. Robie to regularnie i czuje się świetnie.

Gość martynka22
gadanie. Do psychiatry powinni się wybrać ci, którzy twierdzą, że to zboczenie. Przecież to najpiękniejsza intymność jaka może połączyć dwoje kochających się ludzi

Gość nie no...
wy jesteście chorzy ...ludzie,żeby się obsrywać nawzajem??? i niech nikt nie mówi ,że to normalne i nie jest to zboczenie!!! takich ludzi mam nadzieje jest baardzo mało...ohyda!

Gość sama w domu
Najpiekniejsza intymność????? Idźcie sie leczyć!!! Jak mozna smarowac sie smierdzącym gównem?? Rzygać sie chce na samą mysl ! Z autorem tematu zgadzam się - to powinno sie leczyc, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość martynka22
Dziś pięknie i intymnie zbliżyłam się do muszli klozetowej. Później, mój luby, wygrzebywał jej zawartość łyżeczką do tortu:). Pyszna zabawa:)

Gość hjgjgj
pokaż ten filmik

w necie jest pełno obrzydliwości-jak tego nie szukam to nie znajde. Wniosek-świry szukają świrów ;) i jakoś tego nie przeżywam......

Gość pragnę nadmienić że
mój pająk zasiedlający zagłebienie między ścianą a sufitem w łazience, czytając forume, wyzionął ducha, sorry d u h a.

Gość hjvbc
a to juz nie wina tych ludzi ze dzieci wpisuja sobie w googlu "scat i sranie do ryja, parujacy kloc na klate" prawda? niech oni robia to co lubia, nikomu nie szkodza, filmami wymieniaja sie z doroslymi ludzmi o podobnych zainteresowaniach, a jak dzieci takiego czegos szukaja to juz wina rodzicow ze im na to pozwalaja. jak nie ma starych w domu to nie mozna wlaczac kompa albo nie ma neta, taki problem? jestes dorosla (niestety tylko wg prawa moze ? ) wiec nie chcesz to nie ogladaj !