Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada82

Do kobiet w związkach. Czy wam to nie przeszkadza?

Polecane posty

Wyobraźcie sobie, że wasz facet ogląda się za innymi. Myśli o ciałach innych kobiet. Czasem pewnie fantazjuje o seksie z innymi kobietami. To jest obrzydliwe :o Albo staje mu na widok waszych przyjaciółek, koleżanek...:( Czemu tak jest ?! Jak się z tym czujecie ? bóg nie istnieje, bo jak mógłby stworzyć taką świnie ? :(

Gość doriana
mnie to bardzo przeszkadza i strazsnie wkurza ale wsumie to mu nie staje na inne ???wiec jezeli twojemu tak to masz przerypane ...!!!

Gość tęcztęcz...aaaaa
może jesteś taka beznadziejna ,że facet uważa ,że każda jest lepsza od Ciebie

Gość _mara
Ada ma mały problem a dlaczego by jej nie pomóc :) Nie zwracam na to uwagi ... ja czasem też oglądam się za przystojniakami i sobie fantazjuje ... to mi nie przeszkadza ...a tak jest bo jak by nie było to życie było by smutne ...to mój pogląd ;)

doriana- skąd wiesz, że Twojemu nie staje ? Moze staje, ale Ty tego nie widzisz :(

Gość kobieta jednego meżczyzny
Nie rozumiem... Przecież on tylko patrzy. Ty nie patrzysz na innych facetów?? A to że mu staje - natura.... Jak ogląda film to też jesteś zazdrosna o fajne aktorki? Ja nie mam takich problemów - chce patrzec niech patrzy - ważne że to mnie trzyma za rękę i ze mną chce być:) Przecież ma swój rozum, a jak ma zdradzić to i tak to zrobi nawet jak Ty bedziesz szaleć z zazdrości:/

Gość doriana
znam go na tyle dobrze ze wiem kiedy mu bryknie, zreszta ma taka pikiete ze trudno nie zauwazyc jak mu stanie!!!

To jest nieprzyjemne uczucie wiedzieć, że ukochany podnieca się innymi kobietami. To po co ze mna ma być, jak moze być z każdą inną przy której mu stanie :(

Gość anitkakaka
trzeba zaakceptowac swiat takim jaki jest, bo inaczej to mozna sie uzerac ze soba samym do konca zycia;)

Nie chodzi o świat, tylko o faceta. Czy każdy musi mieć takie zboczenie ?

Kobieta szczęśliwa w związku i zakochana nie ogląda się za innymi ,a facet ? okazuje się, że ciagle go coś podnieca :o Nie moze skoncentrowac się tylko i wyłącznie na swojej partnerce ? ja tego nie rozumiem :o

Gość hermosa1
Ada, chyba nie rozumiem, widzi jakas atrakcyjna dziewczyne i mu od razu staje?:O

Gość anitkakaka
moim zdaniem tacy sa faceci i tak jest swiat stworzony ze my jestesmy takie a oni inni, nie musisz rozumiec tego ze on sie podnieca innymi, bo zawsze tak bedzie, wystarczy sie pogodzic z tym i wierzyc ze milosc jest dla niego wazniejsza.

Gość anitkakaka
bo facet milosc oddziela od seksu, oczywiscie ten porzadny nie bedzie Cie zdradzal, co nie znaczy ze seks z inna nie bedzie mu sprawial wielkiej przyjemnosci. kobieta seks laczy z uczuciem i dlatego nie napala sie na kazdego boja z ulicy :)

Gość szefowa prezesa
Chciałabyś być jedyną osobą która mu się podoba? JEDYNA ??? No zastanów sie ile jest kobiet na świecie i czego wymagasz :) Pomoge ci - głupiego i niemozliwego :) Ja od mojego chłopaka "wymagam" żeby mnie kochał :) a podobac mu sie moze całe stado :) I podoba mu się, bo czesto wspolnie komentujemy urode albo figure innych kobiet.

Gość anitkakaka
szefowa prezesa o autorko wez przyklad, bo to jest dojrzale podejscie do sprawy zwiazku :) to ze chcesz byc jakas ksiezniczka, jedyna i najpiekniejsza to troche dziecinne i zbyt idealistyczne nie sadzisz?:)

Gość szefowa prezesa
"To po co ze mna ma być, jak moze być z każdą inną przy której mu stanie :(" :D:D:D No w sumie nie wiem po co :) Bo z kobietą jest się po to żeby stał :D :D

Gość hermosa1
dziewczyny, ja rozumiem, ze facet moze sobie stwierdzic, ze dana dziewczyna jest ladna, ale to ze na widok atrakcyjnej dziewczyny mu staje normalne nie jest.. Chyba mi nie powiecie, ze Wasi faceci maja na ulicy codziennie erekcje?:O

Gość szefowa prezesa
No jasne, że ciągle nie mają :) Ale jestem pewna, że ten jej chłopak też ciągle nie ma :)

:D ja nie wiem, czy mu przy każdej staje. Chyba nie, ale na pewno przy niektórych tak.

Gość rozumiem cie ale
uważam że nie warto zadreczać się czymś czego i tak nie zmienisz.też kiedyś mnie to dołowało ale pogodziłam sie z tym.tak facetów stworzyla natura,a jeśli nawet stanie a on tego nie chce to sie nie liczy,zwykły odruch fizjologiczny.a ty jak np.zobaczysz coś to cie podnieci nawet mimowolnie to przeciez nie uważasz ze to zdrada w stosunku do niego. ważne jest to czego on chce i co robi-jeśli jest z toba,jest wierny -to to jest najwazniejsze. i ciesz sie ze nie jest impotentem;)

Gość anitkakaka
Ada82 nie przejmuj sie tak tym, bo mi sie cos wydaje ze sobie wmawiasz pewne sprawy. jesli jakas laska idzie na ulicy z tylkiem albo cyckami na wierzchu to ma prawo mu stanac, ale widzac ladna buzie to watpie:)

Gość szefowa prezesa
O matko no to niechby mu nawet i stawał przy innych :) Ja nie wiem czy mojemu staje :) Może mu staje :) Ważne że staje mu przy mnie :) Zreszta odbiegajac od tematu jakby mu nie stawał i tak bym z nim była bo kocham go za inne rzeczy niż stojącego :D Zbudowałabym mu jakies małe rusztowanie najwyzej :)

Gość szefowa prezesa
Nie wmawiaj sobie :) Jest z tobą, ciebie wybrał, wiec to ty najbardziej z tych wszystkich ktore mu sie podobaja odpowiedasz i z toba mu widocznie dobrze. Badz pewna siebie i juz.