Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gubie zbedne centymetry

CHCE BYC SZCZUPŁA,SMUKŁA I MIESCIC SIE W SPODNIE! kto ze mną?

Polecane posty

Chce pozbyc sie kilku cm, z ud, i miec płaski brzuch, Kto ze mna? Teraz juz naprawde! Wiem, moze niepowazny tytuł, ale chce założyc rurki, a jak tu je założyc jak ma sie 52 w udach .. masakra:( Wspierajmy sie nawzajem!

Gość hELP HERRRRRRR
pomózcie jej!!!!!!!11

Do -> Oj Wy baby No to co robimy? Ja myslałam o rowerku stacjonarmym, hula hopie, skakance,masazu, cwiczeniach na uda. I jakims marszu tlyko niewiem gdzie :PA ty co zamierzasz robic?

Jezdziłam na rowerku , troche schudłam ale ostatnio żarłam jak swinia i znowu wróciło.Nie wiem juz co robic nie moge na siebie patrzec

Ja mam w udach 56cm:( wiec juz całkiem tragedia, co prawda jestem wysoka ale to i tak o wiele za duzo.Ja 1000kcal i rower zaczynam od jutra.

napewno nie jest tak zle :) u mnie dopiero jest zle z udami.. masakraa :(( Ale biore sie za siebie, i moze cos zrzuce :)

myslisz ze jak bede tak przez 20 min, skakac na skakance to cos zleci mi z biustu? Czytałam o tym dużo rzeczy, tu na kafe, i wkoncu niewiem, . No wiesz a jak jestes wysoka to jest dobrze napewno.

Mam 178cm wzrostu i 63kg wagi , nie jestem gruba ale jednak nie czuje sie dobrze.Jakies mam takie brzydkie ciało:/

Nie wiem jak to jest z biustem, mozesz smarowac krememi wyszczuplajacymi itp.to podobno zmniejsza biust.

ale mi własnie o to chodziło, zeby mi NIE zmniejszyło :):P przepraszam napisałam, tak niejasno :) dobra ide na rower, puzenij skakanka itp :) pozdrawiam! :)

Gość pomóżcie jej
up up help her!

No przeciez sie odchudzamy;P Mi po rowerze i 1000kcal cycki sie nie zmniejszyły a zgubiłam 10kg:)

Gość babiocha
a ile tak jezdzilas (2 tyg.?), ile czasu dziennie?i spadło ci kilka cm, z ud??

10kg zgubilam w ok.miesiąc i długo nie wracały tylko ostatni tydzien sie najadłam z duzo , a i tak miałam jeszcze troche zrzucic wiec sie biore znowu za odchudzanie:) Spadło mi :4cm w biodrach, 3cm w udach i 5cm w talii.I mam ładniejsze nogi.

Gość o jej
ja tez chce ale teraz mam sesje mam 168/67 kg!!! a w udach obecnie z 59 ;(

Gość o jej
do :oj wy baby- nie smaruj cycek kremem wyszczuplającym-bo zmaleją!!..ez najpier kremikiem innym biust..poczekaj az wchłonie i całą sie smaruj najlpiej w staniku na sobie albo koszulce

Gość MaIwina
W takim razie ja też się przyłącze - w prawdzie jestem szczupła, ale chciałabym mieć smuklejsze uda i węższą talię. Moje obecne wymiary to: wzrost - 167cm waga - 49kg biust - 85cm talia - 63-64cm biodra - 86cm udo - 50cm Planuję ćwiczyć godzinę dziennie - hula-hop, rowerek, 8minut leg, taniec. :)

Gość dla jaj
a ile czasu (dziennie) spędzałaś na rowerku- wtedy co schudłaś 10 kg?

Gość dla jaj
to jak wtedy tyle schudłaś, to i teraz Ci się uda! Powodzenia!

Gość dla jaj
Dasz rady!

wiem że możecie gadać że nie można tracić w talii czy w biodrach ale ja zrobię wszystko by zachować piersiątka ;)hihi niestety nie mam możliwość korzystania w domku z rowerku za wyjątkiem hula hopiku ... zamierzałam łazić na siłownie po to by korzystać z aorbitreka , rowerku i bieżni ... w domku planuje robić brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki oraz kręcić hula hop ....bo moją piętą achillesową jest talia i brzusio !!

Głupota!Oczywiscie ze mozna schudnac z talii i bioder nie gubiąc nic w biuscie.Jestem tego doskonałym przykładem bo schudlam 10kg a dodatkowo zyskałam 2cm w biuscie dzieki cwiczeniom:)

Dla mnie to tragedia bo nie moge dostac spodni:/Wszystkie są mi za ciasne w udach, a jak dobre w udach to za krótkie.( nie wiem czemu w sklepach z góry zakładają ze wysoki = chudy)

Oj Wy baby - ja kopytka mam mam chude jak wykałaczki . 49 w udzie ... wiec u mnie ze spodniami nie ma trudność ... jestem typowe jabłuszko cały tłuszcz odkłada się na brzuszku :( żeby zachować piersi które i tak mi zmalały będę robić ćwiczonka na klatkę piersiową ;)