Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Richie*

czy ktos moze pomoc i doradzic jak przeslac kase z anglii do polski?

Polecane posty

Gość Richie*

mam konto w lloyds, mam konto elektroniczne, ale nie da sie z niego przesylac pieniedzy, bo nie ma tam takiej opcji. Czy da sie w inny sposob przeslac pieniadze na poslkie konto? czy trzeba isc do banku i zrobic to w papierkowy sposob? ile kosztuje taki przelew w banku ?

Gość milivaniliiiiiii
Poprosic o konto Silver w Lloyds. Dostajesz karte do przelewu pieniedzy. Wysylasz ja do rodziny. Aktywujesz. Robisz przelew na ta karte. Rodzina w ciagu 4-12 godz. po przelewie moze wyciagnac z Twojego konta doladowana na karcie kwote. Placi sie 1,5 f za wyplate kasy, przelew za darmo.

Gość sa tez rozne firmy
ktore to robia - cena od 3 funtow w gore - z polskich np. Sami swoi (maja strone internetowa, mozna sprawdizc adresy punktow).

Gość edyta 23
przez konto silver majac karte transferowa placisz 1,5 £ za przelew i procent od przesylanych pieniedzy chyba 3% a po za tym w polsce nie mozna z niej wyplacic jednorazowo wiecej niz 150£.

Gość Richie
nie chodzi mi o taka karte dla rodziny, tylko o to ze potrzebuje wyslac pieniadze zeby za cos zaplacic czy da sie bez tego konta silver?

Gość takaonao
a z tej karty to mozna funty wyplacic w polsce? chyba tak? skoro ja funty tu wplace to chyba w polsce rodzina moze wyplacic tez funty?

Gość no z bankomatu to funtow nie
wyciagna