Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocilam z imprezy

BYLO BEZNADZIEJNIE

Polecane posty

Gość wrocilam z imprezy

Gość wrocilam z imprezy
ale takiego jakiegos dola zalapalam , ze juz nie cche mi isc na zadna... mam nadzieje ze jak sie przespie to mi przejdzie

Gość BeznadziejnaosobaTchorzPieprzo
a czemu było beznadziejnie? co to spowodowało ?

Gość wrocilam z imprezy
ale zeby bylo tak nudno i dretwo... Ale wiecie chyba impra zalezy od towarzystwa.. moze tu bylo za duzo ludzi... kazdy ze sztycznym usmiechem..masakra

Gość wrocilam z imprezy
wlasnie niby kazdy cos mowil, ale rozmowa byla utrzymywana po to aby byla, bo wypada etc. To nie to co impreza z przyjacielem.. Nie nawidze jak ktos udaje uczucia... Ja raczej jestem za pokazywaniem kiedy komus jest dobrze, zle, albo neutralnie...i czemu. A tu takie niby tanczymy, niby w ogole ale kazdy chyba chcial juz isc do domu..co bylo widac niestety:(

imprezy zawsze zaleza od ludzi, ktorzy tam sa :) nastepnym razem bedzie super, tylko towarzystwo musi do siebie pasowac..

Gość wrocilam z imprezy
no niektore panie juz od wejscia mialy grymas na twarzy... ciezko ludziom dogodzic..

nic sie nie przejmuj :) to ich problem, ze nie umieja/nie chca sie bawic :O i lubia miec problem :O niby przez takie osoby wszyscy sie zle bawia.. ale jest na to taka rada - nie trzeba sie przejmowac :)

Gość wrocilam z imprezy
staram sie wlasnie tak robic:) ale takie osoby naprawde psuja wszystko.. wszyscy skacza nad nimi aby bylo ok, a im i tak jest zle:| Nie dogodzisz... czy taka muzyka czy taka kazda jest zla.. pizza czy chinczyk czy sushi tez nie o jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość wrocilam z imprezy
up