Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudia**

Jestem dziwką???

Polecane posty

Gość Claudia**

Poszłam z facetem on chciał ja też. Czysty seks, żadnych obiecanek, uczuc nic z tych rzeczy. Zrobiłam to tylko raz.

Gość KrzysztofSZ
chyba nie, masz taki temperament.

Gość Mario//
a jak myslisz?

Gość Jozef Baniak
Jesli zrobilabys to ze mna to nie ale jesli z kims innym to tak ;)

Gość Claudia**
On miał ochote na mnie a ja na niego. Tyle

Gość nie jestes
nie wzielas za to kasy!ty chcialas on tez co w tym dziwnego? normalni dorosli ludzie w tych czasach tak czasem robia tylko nikt do tego sie nie przyznaje

nie nie jesteś ;) czysty układ - przyjmność za przyjemność - zdaża się czasem... baaa są nawet długotrwałe związki oparte na takich zasadach - czysty seks zero zobowiązań

Gość Claudia**
On ma żonkę ja jestem sama

Gość bezuzyteczna
Dziwkarz to jest ten facet bo ma zone a łazi i szuka a dziewczyna no coz WOLNA wiec coz jej zalezy nie wniej szukajcie winy tylko w nim!!! Nie rozumiecie tego!

Gość szampon
też tak uważam ma żonę to na ciul mu inne panny.

Gość Paris26
LEPIEJ GRZESZYC I ZAŁOWAC!!! NIŻ ZAŁOWAC ZE SIE NIE GRZESZYŁO!

Gość vbcz
jakbys zrobila to za pieniadze to bylabys dziwka, jak poszlas z nim na 1szym spotkaniu z nieznajomym to jestes "tylko" szmata.

Gość a facet to co
moze swiety?????????? Jestescie zalosni, jak laska uprawia sex z kazdym to jest dziwka a jak facet to macho. Jesli facet ma zone to wlasnie on zachowal sie jak skurwiel puszczalski

Gość Laliitaa
nie jestes dziwka dziwka jak dla mnie to zawod:) niektorych pan za to bierze sie kase.

Gość yhyhyhy
jestes szmaciorą jakich mało

Gość bmwp
"LEPIEJ GRZESZYC I ZAŁOWAC!!! NIŻ ZAŁOWAC ZE SIE NIE GRZESZYŁO!" czesta wypowiedz szmat :) to jakas proba usprawiedliwienia jak zajdziesz w ciaze albo zarazisz sie Hivem to tez nie bedziesz zalowala, prawda? Ale dla takich szmat liczy sie tylko rypansko :D

Gość bezuzyteczna
nie jest dziwka i koniec tematu!!! a wam jak sie chce to co idziecie do łazienki i cierpliwie czekacie na dziewice tak???hahahahaah nie moge z Was zastanowcie sie jak cos piszecie

Gość Bassik
na pewno nie jestes dziwka,kazdy ma prawo do przyjemnosci a zwlaszcza ten kto nie ma jej na codzien,zamiast zastanawiac sie nad soba pomysl jaka dziwka jest ten facet-ja nie mam szacunku do takich "mezow".Nie sluchaj tych co mowia zle,mamy takie czasy ze naprawde to ze sie w ogole nad tym zastanawiasz po prostu dobrze swiadczy o Tobie:)

Gość bezuzyteczna
a moze kobieta ktora wie czego chce a nie wiecznie pod porzadkowana mezczyznie co??

Gość kobieta co to statystyki
nie jestes dziwka, raczej hedonistka-dziwki biorą pieniądze... jednak jak ktoś tu zauważył, kobiety z zasadami kochają się tylko z ukochanym, bo seks jest uzupełnieniem miłości i wtedy jest pięknie... ale nie potępiam, każdy ma inny system wartości

Gość Tylko spokojnie
Nie przejmuj się kretyńskimi komentarzami. Jesteś dorosła, miałaś potrzebę - spełniłaś ją. Panowie piszący obraźliwe komentarze z żalu nie wytrzymują, bo muszą onanizować się przed komputerem, a ty miałaś faceta z krwi i kości. Tego gościa przecież siłą nie zaciągnęłaś do łóżka - sam chciał. Nie miej wyrzutów sumienia. Powodzenia.

Gość bezuzyteczna
jestes dziwka----- chyba pomyliłes czasy pogodz sie z tym!!! bardzo watpie ze takaową niewiaste znajdziesz chyba wirzysz w stereotypy ktore juz nie istnieja

Gość bezuzyteczna
to w takim razie zycze Ci abys znalazł:) powodzenia:)

Gość masz problem
no a jak masz zamiar sprawdzic ilu miala przed toba partnerow???

Gość no tak*
w dzisiejszych czasach dziewicami to sa chyba tylko 10 latki albo jakies pasztety,wiec powodzenia

Gość bezuzyteczna
jestes dziwka----nie dowiesz sie prawdy nigdy ile faktycznie miala partnerow zalezt tez od wieku dziewczyny a ty ile juz miales kobiet ze tak spytamz zciekawosci?

Gość kobieta co to statystyki
a nam kobieta ciezko o dobrego meza....bo nigdy sie nie przyzna ile juz mial kobiet......faceci to dziwkarze??? no jak sie nazwiecie cwaniaczki, bo na pewno nie macho.....niedobrze sie robi. Ja tyko z jednym mezczyzna sie kochalam, z tym ktorego kochalam, i nie przyszlo to szybko...wszystko bylo piekne, magiczne, myslalam ze bede z nim do konca zycia...niestety los chcial inaczej......teraz jestem sama od pol roku, nawet przez mysl mi nie przyjdzie, ze moglabym sie z kims przygodnie przespac-bo to nie o to chodzi. Ciagle tesknie za tym co bylo, brzydza mnie inni mezczyzni...jak nazwiecie taka osobe jak ja..wariatka, bo od dziecka marzyla o tym jednym jedynym...ze tylko z jednym...a teraz???? nie potrafilabym dotkanac innego, nie wiem jak to dlugo jescze potrwa, chce znow kochac i czuc sie kochana.... myslisz, ze jak wreszcie "mi przejdzie" jak bede potrafila zyc z kims innym i powiem mu ze nie jestem dziewica, ze ....to brzydko mnnie nazwie??? Jakie Wy faceci tu na forum macie miemanie o sobie...a moze to syndrom prawiczka???? Mam 25 lat, nie jestem gowniara, szanuje i zawsze szanowalam siebie, ale tez sznauje to ze ktos moze miec inne zasady niz ja.

Gość ****a
Jak to jest, że facet ledwo mu cobądź urośnie już chce bzykać i wtedy jest wszystko ok., ale żone chciałby mieć jak najbardziej cnotliwą. A co to błony na gruszach rosną?! A kobietom przyjemność jest zabroniona?! To może panowie niech sobie do ślubu własna ręką przyjemności robią, a nie płaszczą się przed każdą dupą... Sami sie kurwicie, a potem zdziwienie, że nie ma dziewic... Śmieszne