Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudia**

Jestem dziwką???

Polecane posty

Gość kobieta co to statystyki
no tak* dziewictwo stracilam w wieku 23 lat, pasztetem nigdy nie bylam, nawet ni wiesz w jakim bledzie jestes.....jest wiele normalnych kobiet, ktore wola poczekac na prawdziwa milosc, a nie stracic to co najwazniejsze w przygodnym seksie!!!

zanim zaczniecie osadzac innych spojrzcie na siebie, czy w ogole macie do tego prawo.... pozdrawiam autorko topiku nie przejmuj sie obelgami, bo nikt tu swietuy niejest. A Ci co oskarzaja, zapewne maja jeszcze wiecej "za uszami"

Gość ****a
Zauważyliście, że to właśnie faceci mają czelność tak oceniać kobiety...Jakim cholera prawem... Czasy niewolnictwa dawno minęły... Ja proponuje jeszcze obrzezanie, żebyśmy nigdy nie odczuwały przyjemności, byle wam panowie było dobrze, a reszta...reszta się nie liczy...

Gość ****a
kiedyś ktoś powiedział, że jak facet zdradza kobietę to taj jakby splunął przez okna, a gdy kobieta zdradza, to tak jakby ktoś mu napluł przez okno...ale mnie to wkurza :(

****a i takiemu gnojowi , ktory zdradza nic ie zarzyuca.....ewentualnie bedzie miec chwilowe problemy., To koibiety kochaja w wiekszosci zaznaczam (bo wyjatki tez sa) cala soba, i sa w stanie wiele poswiecic...a fecet, nawet hgdy ma zone to co robi potrafi zdradzic, doprowadzic kochanke do skraju wytrzymalosci i zone...zrani dwie kobiety ktore go kochaja najmocniej na swiecie...i wiesz coi jest w tym dobre...ze on sobie tylko wybierze z ktora cche byc...NIGDY TAKI SKURWIE**** NIE ZOSTANIE SAM....bo kobiety jak kochaja to wiele sa w stanie wybaczyc

Gość anitkakaka
moim zdaniem jestes "kobieta wyzwolona" "kobieta nowoczesna" ;) a tak na powaznie to jestes po prostu osoba ktora traktuje seks przedmiotowo, podobnie jak faceci

Gość szampon
ona się nie kurwi tylko spełnia zachcianki. Nowoczesna panna

Gość IwonkaB
On jest kurwiarzem i tyle chociaz ty nie lepsza

Gość kaprysek123
zaloze sie ze te atakujace wypowiedzi sa od samych dziewic, bo jesli dla was 1 przypadkowy seks jest kur**** sie to wspolczuje. ja sama nigdy nie spalam z obcym, nowopoznanym facetem, chociaz ze swoim chlopakiem kochalam sie tez na poczatku bez milosci i co tez jestem dziwka ? smieszne ;/ zastanowcie sie co piszecie bo nie wierze ze wszystkie takie swiete ;|

Nie rozumiem tylko jednego - myślałaś nad tym że bierzesz udział w czymś MEGA niemoralnym??!! On ma żonę!!!! Pomyślałaś chociaż przez chwilę że może uczestniczysz w rozkładzie małżeństwa, rodziny??!! Nie rozumiem takich ludzi.. Po co pchac sie w nieczyste sytuacje..?? Macie wiekszą satysfakcje jak śpicie z osoba zajętą czy jak????!! To chore i krzywdzące!!!

Gość Claudai**
Nie myślałam o rozpadzie rodziny. Ja go nie namawiałam poznalismy się i poszlismy do łóżka. Ale to już historia ja nie pamiętam on też na ulicy mówimy sobie dzień dobry i tyle. Nikomu małżeństwa nie rozbiłam bo nic od niego nie chcę.

nie,nie jestes dziwką :D po prostu próbujesz byc wyzwoloną kobietą, a dziwne,że masz takie pytania :P zrobiłam dokładnie tak samo i mam miłe wpomnienia... :P

Dziwką? nie bo dziwki za to pieniądze biorą ale jesteś szmatą, co Ty do cholery jesteś zwięrzęciem? Nie potrafisz żądzy na wodzach trzymać? W dodatku z żonatym facetem ... puszczalska

Gość Małamajka
ale święte się znalazły. A chłop to co na sznurku go zaciągnęła? widac jak szanuje zonke

Gość Basia s
nie potrafię tak życ.

Gość GrzesiekP
jestes imprezowiczką a ten gosc to debil ma zone, tylko wspolczuc

Nie trzeba być świętą żeby mieć zasady moralne krowo. Zajęty facet to nie rusz!!! Twoja egoistyczna postawa mnie rozbraja. Pomyślałaś choć chwilę, że może krzywdzisz kogoś?? Np. jego dziecko?? Niee ty tylko myślisz jak dogodzić własnej dupie. ;/ Bezmyślna, pozbawiona sumienia, egoistyczna szmato.

Gość PaulinakB
Ciekawe jak bedziesz miała faceta też bedziecie tak dla sportu sie seksili z kim popadnie. Pozwolisz mu?