Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku bo zwariuje

Mam 24 lata, biore tabletki anty i nadal mam trądzik !!!!

Polecane posty

Gość ratunku bo zwariuje

Ratunku!!!!!! juz nie wytrzymam, wyglądam strasznie:( od ponad roku biore tabletki antykoncepcyjne, zaczełam głównie po to aby uregulowac okres i wyleczyc cere oraz zeby pozbyc sie bóli......najpierw brałam novynette, potem regulon ale strasznie sie zle po nich czułam...teraz biore od ponad pół roku rigevidon i czuje sie swietnie, cera tez mi sie znacznie poprawiła ale mam cos dziwnego , taki wysyp trądziku co jakies 2-3 opakowan....tzn przez te 2-3 opakowan mam cere prawie idealną a potem nagle wyskakują jakies swinstwa jak dzis:( co ja mam robic???? stosuje dodatkowo jakis zel punktowy albo korekror ale mam juz dosyc, taka stara ma mam trądzik:( to chyba nie jest normalne ?????pomocy!!!

polecam żel o nazwie Davercin, jest fenomenalny, ale niestety na receptę.. no a poza tym to jakieś peelingi pielęgnacyjne albo coś w tym stylu- polecam te z Niveii

Gość ratunku bo zwariuje
ja mam jakis zel z flos -lek i jest tez dobry w porównaniu z tymi co uzywałam....peelingów sie troszke boje, mam uczulenie na rózne kosmetyki i własciwie nie wiem co mam robic.....no dzis mam takiego wielkiego na policzku i całe czoło w takich małych czerwonych krostkach :( no ale to nie jest normalne zeby w tym wieku jeszcze miec trądzik i to przy tabletkach anty :( ja zawsze miałam straszne problemy z cerą, cera tłusta i wrazliwa i mam juz dosyc:(

Gość ratunku bo zwariuje
no masakra :( moze to az tak długo sie bedzie leczyło??? no bo tak jak pisałam przez jakies 2 miesiące mam prawie idealną cere a potem jak dzis bum !!!! cos wyskakuje i nie jest tego mało:( kurde powazna baba ze mnie, wyglądam na wiecej niz mam a tu tradzik:( patrzą na mnie troszke dziwnie:(

Gość Sanda1234
do autorki topiku:) Ja tez biore tabletki akurat teraz Diane35 i czasmi mam tez takie niespodzianki nie wiadomo od czego, one działają przeciwtrądzikowo ale mam czasmi pryszcze szczegolnie na brodzie:( najbardziej to mi wstyd przed moim facetem :( Tez powinnam juz dawno nie miec tego świńswta, mam 20 lat..brałam rózne Yasmin , Jeanine i Cilest..najgorsze były Jeanine mialam po nim ciagły wysyp:(

Gość Sanda1234
do Pistacja87 Jakie bierzesz tabletki i od jakiego czasu?

znam ten problem... mam 23 lata i tez ciagle sie borykam z tradzikiem... bralam przez 4 miesiące novynette ale postanowiłam zmienic bo nie tylko nie poprawiły mi cery ale ja pogorszyły, teraz pani gin przepisała mi Cyprest bo niby sa bardzo dobre na tradzik, jest to jakby ulepszona wersja diany, biore je dopiero pierwszy tydzień więc efektów narazie nie widać ale jestem dobrej mysli... musze byc bo jak to nie pomoze to już niewiem co...