Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podetne żył

W piątek zostawił mnie jedyny facet, który zwrócił na mnie uwage

Polecane posty

Gość nie podetne żył

noooo poczułam sie jak zabawka i jak używana rzecz:( ale nie bede płakac !!!!! o nie !!! za duzo mnie ten związek kosztował nerwów i upokorzen !!!! teraz wreszcie czuje sie wolna :) wmawiał mi ze gdyby nie on to nikt by mnie nie przytulał nawet :( sprawił ze czułam sie jak smiec, mniej niż zero, byłam upokarzana, nie było mowy ze ja nie mam ochoty na sex bo sie np zle czuje .....to co są rózne sposoby zaspokojenia faceta - tak mówił:( teraz koniec !!!! zadnemu facetowi juz nie zaufam...zostałam zmieszana z błotem:(

Gość daj mu popalic
bo sama sie o to prosilas chcialas byc scierka to teraz nia jestes !!!!kazda zmora trafi na swego nie masz urody pokaz charakter ale nigdy nie idz do lozka z facetem by cie pokochalal bo przegralas na starcie!!!!!!

Gość nie podetne żył
poszłam z nim do łózka po roku znajomosci

Gość bbbbbbbbbbbbkoo
ale w jakich okolicznosciach ?

Gość nie podetne żył
co z naczy w jakich??? w normalnych...

Gość bbbbbbbbbbbbkoo
cytuje wmawiał mi ze gdyby nie on to nikt by mnie nie przytulał nawet wiec ten twoj tekst wskazuje na to ze desperacko poszlas z nim do lozka a teraz sie glupio z ym czujesz

Gość nie podetne żył
nie desperacko.....nie naleze do dziewczyn, które wskakują do łózka szybko...

Gość ave master lucyfer
to zmien topik !!!! bo cos zle sie wyrazilas ale to nie moja sprawa...wykorzystal i zostawil taki tytul a ja glupia myslalam ze on mnie kocha nie inaczej myslalam ze po tym wszystkim cos z tego bedzie byla wczoraj impreza co>>?daj sobie spokoj nie rozpamietuj nie on pierwszy i nie ostatni ,idz na spacer i wyluzuj.nastolatki czasmi mysla ze jak facet idzie z nimi do lozka to juz slub ... niestety ... nie . przespij sie ...

moze spojrz na to inaczej...jesli jeden facet zwrocil na Ciebie uwage to zwroci i inny ale tym razem bedziesz bogatsza o doswiadczenia o o wiele ostrozniejsza Ten widocznie nie byl Ciebie wart

Gość nie podetne żył
ale jaka znowu impreza???? spotykałam sie z nim 2 lata, myslałam ze cos z tego bedzie bo dawał mi takie sygnały

Gość beksa zawodowa
sluchaj, jak mi facet oznajmil, ze"taki facet jak on to dla ciebie szczyt marzen i ciesz się, ze cie dobrze potraktowalem..."blablabla to mial to okazje zrobic tuz po tym jak dowiedzial sie, ze nie chcę się z nim spotykać. Intuicja kochana, intuicja to podstawa! Ty jej nie mialas, ale intuicję się zyskuje, i tocoraz lepsza w miare zdobywania doswiadczenia. Wybacz okreslenie, ale lej na to prostym sikiem ps.rany jak ja się wyrażam 😭

Gość beksa zawodowa
rety... i doczytalam, ze byłaś z nim 2 lata 2 lata z takim palantem?????? dziewczyno, gdzie Ty oczy miałaś?:o

Gość nie podetne żył
nie wiem gdzie miałam oczy:( chyba byłam tak zaslepiona:( po prostu chciałam by ktos ze mną był ale cena była zbyt wysoka :( powiedzcie czy to on jest skur.....lem czy to ja taka idiotka naiwna ??? czyja to wina ???