Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a..psik

BRUNETKI FARBNIETE NA BLONDYNKI

Polecane posty

Gość a..psik

czy zmieniajac swoj naturalny kolor wlosow na blond zalowalyscie tego?chodzi mi o to jakie bylo wasze pierwsze wrazenie po farbowaniu mysl" nie to byl jednak blad" czy tez" w tym kolorku wygladam lepiej niz w moin naturalnym" i czy myslicie ze jest kwestia przyzwyczajenia do nowego koloru ?wogole czy kolor blad moze nie pasowac komukolwiek?

Gość jakakak
Oczywiście że może nie pasować. To zależy od ocienia karnacji, koloru oczu, brwi i tak dalej. Zależy też jaki blond. Te ciemniejsze są bezpieczniejsze. Widziałam natomiast sporo brunetek przefarbowanych na jasny blond, które wyglądały blado i nijako.

Gość z reguly jak sie diametralnie
zmienia kolor wlosow to nie wyglada sie najlepiej przeciez cere i oczy masz pasujace do ciemnych wlosow a nie jasnych...

Gość a..psik
no wlasnie ja jestem brunetka z jasna karnacja ale wiadomo zawsze karnacje mozna przyciemniec mam zielone oczy.pytanko czy lepiej farbowac wlocy na jednolity odcien bladu czy raczej mieszac odcienie?

Gość a..psik
sorki za bledy poprostu pisze szybciutko

Gość ja bym ci radzila
zaczac od balejazu lub pasemek. Zobaczysz czy faktycznie ci pasuje.... Lepiej stopniowac - nawet dla otoczenia... nie bedzie takiego szoku

mi sie osobiscie podoba blad z takimi jakby szarymi refleksami takimi golebimi.i to moze dla ciebie bedzie dobre bo troszke blad przyciemni

Gość kajutka
z balejazem to nie wiem czy bedzie ok ostatnio jak bylam w stanach to od kolezanek uslyszalam cos takiego ze w ameryce latwo polke poznac bo tylko my robimy balejaze czy pasemka za woda raczej farbuje sie na jednolite kolory

Gość a..psik
dziewczyny a macie jakies sprawdzone firmy z farbami do wlosow i wasze odcienie farb?mozecie mi jakas polecic?ja tez zastanawialam sie nad balejazem ale mam 19 lat wiec nie wiem czy bedzie ok?

Gość jakakak
Bzdura, czy wy nie oglądacie telewizji, nie czytacie pism? Wszystkie gwiazdy mają w dalszym ciągu balejaż, kwestia jest tylko tego JAK on jest zrobiony. Dobry balejaż ma być prawie nie widoczny. Ma dawać tylko wrażenie wielowymiarowego koloru. Belejaż to jest dobry pomysł w każdym razie na stopniową zmianę. A o "przyciemnianiu" cery zapomnij. Jak ty sobie to wyobrażasz? A co zrobisz z szyją i dekoltem???? Podkład ma być idealnie dobrany do karnacji, jak widać różnicę, to to jest obciach.

Gość jakakak
Balejaż robi fryzjer i jak nie wnikam, co on tam kładzie.

Gość a..psik
a ile kosztuje taki balejaz i ile najczesciej sie kolorow farb miesza?

Gość mopssss
ile chcesz ale balejaz raczej drogi jest musisz byc przygotowana na koszty

boże dlaczego tak wiele dziewczyn wybiera kolor blond???? przecież tlenione blond włosy są nie modne i tandetne:/ poza tym większość facetów woli brunetki;p takie jest moje zdanie...

Gość mopssss
realia sa takie ze faceci wola blondynki

to sa takie stereotypy,rzeczywistość jest inna....poza tym czasy sie zmieniają i \"blond panny\" pomału wychodzą z mody.....większość facetów których znam woli brunetki...,a niektórzy nawet rude:-p

Gość z reguly jak sie diametralnie
ja radzilabym ci zostac przy naturalnym kolorze wlosow o przyciemnianiu cery faktycznie zapomnij bo wyglada to nienaturalnie i ohydnie a co do blondu-to pamietaj ze jest cos takiego jak odrosty ktore sa paskudne i potrafia obrzydzic nawet najladniejsza dziewczyne poza tym piszesz ze masz jasna cere-ale jaki odcien cieply czy raczej chlodny, no i jaka oprawe oczu masz-bo jesli masz ciemna to musialabys sobie rozjasniac brwi zeby wygladaly naturalnie do blond wlosow...