Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

* * * BŁAGAM POMÓŻCIE! * * *

Polecane posty

mam sprawe... więc tak... mam białą bluzke z takimi metalowymi błyskotkami ale wogół nich puściła rdza! jutro mam zamiar ją założyc a nie wiem jak się pozbyc tej rdzy czy wie ktos jak? prosze pomozcie bardzo wazne!!!! amo wypranie nic nie pomoze chyba ;(;( HELP z góry dziękujee :*

Gość jak tych błyskotek niewiele
to bierzesz białaą nitkę i wyszywasz dookoła nich pętelki

wiesz co ? skutecznym sposobem jest polanie tych plam CILIT kamien i rdza - dziala tyle ze nie wiem co sie stanie z kolorem bialym . Moga powstac zazolcenia . Tak czy siak bluzka nie nadaje sie na zalozenie wiec sprobowac warto . Najpierw zrob to w miejscu najmniej widocznym . Zycze powodzenia !

Gość dsawefdx
kwasek cytrynowy

wlasnie chyba uzyje jakos produktu do rdzy ale nie wiem czy nie wypali materialu albo cos :/ a ten kwasem cytrynowu pomaga?! w jaki sposob go uzyc;> ?

a zczego zrobiona jestta bluzka?? bo jesli jakas bawelna albo jakis mocny material to mozna potrzec pumeksem, ja tak kiedys zrobilam z biala kosuzla do dzis ja uzywam;)

Cylit na ciuszek ??zarty jakies wez sok z cytryny i polej nim bluzeczke i niech troszke tak polezy a pozniej wypierz ja powodzenia mam nadzieje ze pomoze a jak nie to kwasek cytrynowy

no co wy pumeks odpada i tak to nic nie da tylko bluzke mi pozaciąga :/ własnie wezme poleje kwaskiem cytrynowym :D zobaczymy co z ty bedzie

Gość to juz wiesz
BŁYSKOTKI SZKODZĄ!!!!!!! :P

Gość dsawefdx
Prosze! :-D