Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alieo

Zdrajca!!!!!!!!

Polecane posty

Gość alieo

Czy powinnam wybaczyć facetowi który mnie zdradził?

Gość stokri
ehmm a dokladniej moze opisz sytuacje??

Gość alieo
Byliśmy w związku jakieś 6 miesięcy.Było wspaniale.w trakcie naszego zwiazku dostał propozycje pracy na Ibizie. Miał byc to wyjazd na 3 miesiące.Przed wyjazdem powiedział że mnie kocha i że chce do mnie wrócić. Na początku było ok. Cały czas dzwonił i pisał. Cały czas powtarzał że mnie kocha i tęskni. Jednak nie dawno zauważyłam ze coś niegra.Zadziej pisał wykrecał sie że jest zmęczony i nie ma czasu do mnie dzwonić. Ostatnia rozmowa przez telefon była najgorsza prawi cała ją przemilczał i nie chciał mi powiedziec co jest grane tylko na koniec powiedził cichutko że mnie kocha..........i że nie nawidzi tego miejsca......... Napiasł mi to przez sms że poznał tam kogoś kto przewrocił jego życie dogóry nogami a mi napisał ze widocznie to co nas łączyło było zbyt słabe......... Teraz już nic nie pisze.............

Gość stokri
no i co ty chcesz wybaczac?? Przeciez on nie chce z Toba byc :P

Gość alieo
zapomniałam dopisac że w trakcie tej ostatniej rozmowy powiedziął ze chce domnie wrócić i cichutko powiedział ze mnie kocha oraz że nie nawidzi tego miejsca......... Ja oczywiście powiedziaął ze nie ma po co tu wracać i żegnaj........... Jednka niestety dalej go kocham.................

Daj spokoj,on cietamzdradza a ty nawina chcesz muwybaczyc.Przejrzyj wkoncu na oczy,ze on tam kogospoznal,wiec watpie ze bedzie chcial dalej z toba byc,no chyba ze mu nie ywjdzie z tamtą i wroci do ciebie niczym skulony piesek a ty pewnie nawina mu wybaczysz.Tak wlasnie robicie naiwne baby.

Gość alieo
Nie ja go bardzo ostro potraktowałam....... Napisałam mu ze nie ma po co tu wracać żeby zajął sie swoim srebrem bo złta już nie ma. wiecie co było najgorsze w tym wszystkim ze on mi przez cały czas pisał słodkie słówka a kręcił z kimś na boku.........

To bardzo ciężki temat. Bardzo Ci współczuję, bo rozumiem jakie emocje Tobą targają. Na takie pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, wszystko zależy od człowieka. Czy jesteś w stanie mu wybaczyć? Czy Twoja miłość jest na tyle silna, byś mogła żyć z nim dalej? Czy chcesz dać mu szansę? Jest jeszcze mnóstwo takich pytań, na które tylko Ty możesz sobie odpowiedzieć. I tylko Ty możesz podjąć decyzję, czy pozwolisz mu wrócić, czy nie...

Gość alieo
Dla mnie jest to bardzo cieżkie............... Cały czas na niego czekałam jak wróci z tamtąd.mieliśmy wspolne plany wspolne marzenia. wsumie pojechał tam zarobić kasę miedzy innymi na nasz wspolny wyjazd do egiptu......... Każde miejsce przypomina mi jego kazda piosenka............. Boje sie że on bdzie chciał mnie widzieć jak wróci. Bo jak rozmawialiśmy przez telefon to on stwierdził ze to nie jest rozmowa na telefon. miał racje ale kiedy miaąłm sie o tym dowiedzieć i jak ?? Obecnie bardzo zle śpie po tym wszystkim........

Gość OK ...
Nie rozumiem co ty chcesz mu wybaczać :) On ciebie o to nie prosi, poza tym byliście 6 m-cy ze soba i juz mieliscie wieeeeeelkie plany, to normalne, ale niestety plany legły w gruzach i dla ciebie jest ważne żebyś to zrozumiała i przestała się ludzić. Mówić KOCHAM to nic nie kosztuje, to tylko słowo, a w twoim przypadku to słowo nie znalazło potwierdzenia, więc ... nie łudź się, tak w zyciu bywa

Gość barkarola
alieo - nie wiem ile masz lat ale poczytaj sobie "Słownik ortograficzny "

Gość alieo
barkarola słyszałaś o dysortografi???????? :)))))))))z całym szacunkiem dla ciebie:))))))

Gość alieo
On może by do mnie pisał gdybym ja powiedziała że go też kocham.jednak mu tego nie powiedziałam i nie mam zamiaru. Wiem ze go kocham i wiem ze cierpie. Ale jestem bardzo ciekawa czy sa tu jakieś osoby które wybaczyły zdrade i są szczesliwe.......

Gość lolipopka
Dobrze zrobiłaś że go po tym wszystkim kopłaś w d**ę