Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlenanalena

Czy mój facet jest normalny???

Polecane posty

Gość Madlenanalena

Do tej pory układało się między nami znakomicie, ale im dłużej czytam topiki na cefeterii, tym więcej mam watpliwości :( Oceńcie sami, czy nie przesadzam. A więc mój facet: - ze swoją poprzednią dziewczyną nie rozstał się przez milczenie ani przez sms-a - nie utrzymuje z nią kontaktów, jak przypadkiem wpadną na siebie na mieście to jest tylko cześć cześć, co słychać i zaraz każde idzie w swoją stronę - nie zachwyca się moimi koleżankami ani modelkami w pismach; nie mówi - o jaka fajna dupa ale bym ją przeleciał - nie zdradzał mnie, nie zdradza i co gorsza nie zamierza - jak mówi że zadzwoni, to dzwoni - jak mam problem to pomaga mi go rozwiązać, często mówi że mnie kocha, przytula itepe Czy aby na pewno wszystko jest z nim w porządku????

Gość haniutkaa
Dobrze, że już jutro zaczyna się szkoła :O

Gość stokri
- nie zdradzał mnie, nie zdradza i co gorsza nie zamierza A tego to nigdy nie mozesz byc pewna na 100% ;)

storki->świeta racja to samo chciałam nappisac,jak ma cie zdradzic to i tak zdradzi.Nigdy nie mów nigdy,sciagnij lepiej rozowe okulary. I nie szukaj problemow gdzie ich chyba nie ma.Byc mzoe twoj facio jest dobrym aktorzyną. :)

Gość zaczarowany-elf
Są jeszcze normalni faceci:)mój do takich należy;)

Tak, śmiejcie się ze mnie śmiejcie :( Bardzo zabawne. Ale pomyślcie, że ja mam też przecież koleżanki i jak się spotykamy to każda opowiada jakie ma problemy ze swoim facetem, jacy to oni są paskudni , nieczuli itd. I wiecie jak ja się czuję, jak nie mam się na co poskarżyć?! Koleżanki myślą że się wynoszę albo coś ukrywam. Poradzcie - czy powinnam z nim zerwać i znależć sobie normalnego, typowego faceta, który już sam zadba o dostraczenie mi zmartwień?

Gość nic nie wiem
To prowokacja jest czy jak? Stuknieta jestes, czy sobie zarty robisz, hmm? Zazdroszcze takiego faceta, jak go bedziesz rzucac to daj znac, przesle Ci swoj adres to mu go dasz. Chetnie go przejme. Pozdrow go ode mnie. ciao:)

Gość do Madlenenelena
Chcesz w ten sposób dobić ludzi z problemami???? Ciesz sie ze trafilas na takiego faceta a nie piszesz takie teksty...zalosne:(

Gość OK ...
Widocznie z toba jest cos nie tak, polecam lekarza psychiatrę :) PS Cicha woda brzegi rwie - pamiętaj o tym :(

O jak to miło że ktoś wyczaił ironię :D Wybaczcie moi mili, ale musiałam jakoś odreagować te tysiące skarg na złych chłopców. Dziewczyny! Jeśli wasi faceci unieszczęśliwiają was i upokarzają, to do jasnej anielki odpuśćcie ich sobie!!!! Nie konserwujcie się w bezsensownych układach wmawiając sobie, że tak musi być, że wszyscy faceci to świnie, dranie, zdradzacze, nieczułe dupki. Nie godzcie się na byle co, miejcie odwagę powiedzieć sobie: chcę być z fajnym, doceniającym mnie chłopakiem i dotąd będę go szukać, aż znajdę!!!

Gość popieram popieram
pogibanym gostkom na pohybel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Matteomateusz
jako facet muszę przyznać że apel jest jak najbardziej słuszny :)

z tego co widze,to wszedzie pytasz o to BMI...kurcze jakies zarty sobie robisz albo masz coś z głową i kazdego pytasz o BMI..

Gość bulka ___4
popieram autorke ale niektore typy musza narzekac cale zycie i nie moga miec idealnych facetow, bo o czym by wtedy gadaly. niektorzy lubia cierpiec. taki typ kobiet najczesciej na idealnego kolesia mowi, ze to ciapa i nudziarz, zawsze bedzie im zle, a przynajmniej moga ponarzekac przy swoim zlym

Bulka, ja myślę że to się rozkłada tak mniej więcej pół na pół. To znaczy są dziewczyny, które fajnych facetów nie docenią, bo nie dostarczyliby im tego chorego dreszczyku - ale są też takie, które naprawdę chciałyby takiego sensownego spotkać, ale \"póki co\" tkwią we frustrujących je relacjach, próbując zamykać oczy na rzeczywistość i usprawiedliwiać swoich pogibańców.

Gość relix
wszyscy faceci to debile!!!!

Gość Robbie999
:D :D :D

Gość buahahahahahahhahahahaha
a mnie sie najbardziej podoba "nie zdradzał mnie, nie zdradza i co gorsza nie zamierza" "I CO GORSZA" znaczy chcesz zeby bzyknal np twoja przyjaciolke :> hahahaha nie no spoko kobita jestes jak akceptujesz zdrady :D

Gość buahahahahahahhahahahaha
a tak poza tym to wtrafilas na unikalny okaz i jeszcze nazekasz ;) wypad z kafe i zyjcie sobie dalej ;)

Gość jesiennapagoda
podpisuję się pod apelem autorki