Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_

pomozcie..

Polecane posty

Gość moniczka_

dziewczyny mam powazny problem.. bylam z chlopakiem przez ponad 2 lata i on akceptowal wszystkie moje wady.. a wlasciwie to jedna taka powazniejsza mianowicie silne owlosnienie... wiem ze jemu to nie przeszkadzalo gdy sie kochalismy i piescilismy.. juz nie jestesmy razem jednak teraz boje sie zblizenia z jakim klowkiek chlopakiem poniewaz boje sie ich reakcji. dodam ze tego owlosnienia raczej nie da sie wydepilowac.prosze o rozsadne odp! bo to dla mnie naprawde wazne!

Gość i tak i nie
ale gdzie masz to owłosienie skoro nie idzie go wydepilować?...

Gość moniczka_
wszedzie gdzie tylko mozna miec.. ;(

Gość moniczka_
na plecach i miedzy palcami...Nie smiejcie sie, to jest taka choroba...naprawde

no powiem ,ze jak nie sciemnasz to jest to problem. a co na to lekarz?/bo chyba chodzisz do jakiegoś i to widzial??pozdrawiam

Gość moniczka_
wlasciwie to moja ginekolog nakrzyczala ze nie ma tego duzo i widziala gorsze :| owlosienie poprosilam o tab anty oraz takie ktore pomoga przy okazji w tym nieszczesnym owlosieniu przepisala novynette (wzielam 6 opakowan i nie widze poprawy!) one kosztuja ok 30 zl ale przed chwila czytalam o jakis(nie pamietam nazwy zaraz znajde) ktore kosztuja 10zl przynajmniej tak pisaly dziewczyny.. a owlosenie jest wszaedzie nawet w okolicy odbytu ;( naprawde jie mam pojecia jak sie tego pozbyt to jest bardzo nieestetyczne!

pisz dalej bo jak nie sciemniasz to jest to ciekawy wątek...zaznaczam jak nie sciemnasz..a w rodzinie..moze to genetyczne, mama co na to??napisz cos więcej jak to się nazywa..itd..

Gość moniczka_
ta tabsy to diane35

Gość moniczka_
tu jestem- wlasciwie to moj ojciec jest rownie silnie owlosiony wiec to moze geny jednak mam siostre starasza o 6 lat i ona nie ma tego problemu (ma troszke wloskow na plecach jednak one sa jasne) a moje okropnie ciemne co mam zrobic > ;(

Gość moniczka_
moniak- a zazywalas te tabletki? mozesz cos wiecej na ten temat napisac?

nie zażywałam ale to właśnie preparat leczniczy na takie sprawy

Gość moniczka_
Depilowalam juz wszystkim, ale jak mam mu sie pokazac?? Moze nie pokaze mu sie tylem i bede w skarpetkach, jak myslicie??

ale problem...a ma to jakąś nazwę?ta choroba...ciekawe to..wszystko??myslę,ze facet z kttórym byłaś zaakceptował cie i następny tez to zrozumie..to kwestia czasu..jak naprawde bedzie Cie kochał to cala Ciebie..chyba nie zerwie z Toba z powodu owłosienia..a wogóle to masz chlopaka...ze tak sie martwisz?/pozdrawiam!!

Gość moniczka_
To sie nazywa Quercus suber, niewiem jak na polski. Mam chlopaka i sie bardzo wstydze...

porozmawiajcie o tym..szczerośc jest bardzo ważna i to połowa sukcesu..podaje gg.11905740.napisz do mnie jesli uwazasz za sluszne..i to taki problem..

Gość moniczka_
kur.wa jakas suka sie pode mnie podszywa nei wkur.wiaj mnie malolatko nie wiesz jka to jest wiec sie nie wypowiadaj!

Gość moniczka_
to wyzej to podszyw...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hmmm autorko zbadaj sobie hormony i zrób usg jajników, bo byc może masz zespół policystycznych jajników. Tylko bez paniki, bo nadmierne i występujace w nietypowych miejscach owłosienie może świadczyc o PCO, ale najważniejsze jest badanie hormonów!!! a co do podszywu to zaczerń się! na górze strony masz preferencje i tam możesz zastrzec swój nick! Diane 35 faktycznie pomaga na owłosienie i na cerę, ale nie każdy się po nich dobrze czuje!ja nie mogłam ich brać :( bolała mnie głowa, było mi niedobrze, miałam nudności :( uderzenia gorąca, nie mówiąc już o tym, że libido spadło do zera :( także musisz zobaczyć jak zareagujesz na ten lek! Powodzenia!

Gość malutka102
ja mam podobny problem. co prawda wlsokow nie mam na plecach ale w okolicach brody, wyrywam je a czasem i depiluje. zazywam tabsy anty, tylko ze yasminelle, nie chce isc do endokrynologa, bo nie chce tak bardzo ingerowac w hormony, tzn. boje sie skutkow ubocznych.... dobrze ze poruszylyscie ten temat. przy nastepnej wizycie porposze o te tabsy diane35 :)

Gość doda-ajj
halo jaka filozofia-nie chcesz isć do endokrynologa bo to za duza ingerencja w chorony a o tabletki chormonalne poprosisz przy nastepnej wizycie-to dopiero dobre-zeby dostać tabletki MUSISZ sobie zbadac chormony-jeśli tego nie zrobisz mozesz miec dłogotrwałe bolesne i nieprzyjemne nastepstwa./

Gość doda-ajj
hormony-dzizis sory za byka*

Gość nie rozumie
a w czym problem żeby wydepilowć sobie plecy, albo skórę między palcami? najlepiej woskiem i u kosmetyczki.