Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawaShe

związek ze starszą

Polecane posty

słuchaj u Ciebie jest 3 lata u mnie było 6 no i to była 33 letnia kobieta która po prostu sie pomyliła bo nie wyobrażała sobie już życia we dwoje... miała tak poukładany świat że jak ja nagle to tego świata wszedłem to zrobił się u niej totalny bałagan... więc byliśmy chwile razem i zostałem brutalnie porzucony... dziękuje wysiadam więcej nie spróbuje ! A Ty sie niczego nie bój, jeśli jest dobrze to i będzie dobrze, przynajmniej tak być powinno... ja się sparzyłem :) ale ja to ja, a każdy związek inny bo tworzą go inni ludzie :) nie myśl o tym tylko żyj i dbaj o ten związek :)

Gość agulka_agulka
dziekuje Leszek tak naprawde tez mam 31 lat i wielka obawe na poczatku ale jak jestesmy razem to dobrze sie rozumiemy chce i bede pilegnowac ten zwiazek bo juz na jednym sie sparzylam a partner byl starszy o 5 lat:( zycze Ci powodzenia Leszku w nowym zwiazku:)

dziękuje :) jeśli to trwa już dłużej i ciągle jest dobrze to ja wierzę że tak będzie... kobiety około 30 już wiedzą czego chcą i to bardzo w nich/was cenie :)

Gość byłam i podziekuje już
nigdy wiecej gówniarzy !!!