Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaaaaaaaa

czy na pogrzeb wypada isc w jeansach ?

Polecane posty

Gość Ciekawaaaaaaaa

takich przyciemnianych ? i adidasach ? czy lepiej isc w czarnych galowych sodniach obcasy biala bluzeczka i na to czarna narzutka krotka pod biustem zawiazywana??

Gość to drugie

Gość Ciekawaaaaaaaa
ale biala bluzke wypada zalozyc?? chociaz na tym bedzie ta krotka narzutka zawiazywana wiec nie wiem.... tak jakby galowo sie ubrac??

Gość Dark Michelle
lepiej to drugie. ja nie mam problemów z ubiorem na takie ponure okazje, prawie wszystko mam czarne

Gość Ciekawaaaaaaaa
ale biala bluzke wypada zalozyc?? taka galowa??

a czemu nie można w jeansach? ja uważam że można. biała bluzka tez może być ale do tego jakaś kamizelka czarna lub żakiet..

Gość Ciekawaaaaaaaa
no wlasnie na ta biala bluzke mam takie pod biustem zawiazywana zapomnialam jak to sie nazywa... i takie dlugie rekawki sa,, wiec mysle ze lepsze chyba to niz adidasy jeansy ciemne i czarna bluzka? mam 19lat jak cos..

Gość to drugie
tak, mozesz zalozyc biala bluzke, byleby ladnie sie ubrac, w koncu to pogrzeb

Gość Ciekawaaaaaaaa
oki wielkie dzieki!!!!!

możesz przecież ubrać biała bluzkę czarne bolerko, jeansy i obcasy, lub zamiast jeansów eleganckie spodnie.. obie wersje uwazam że są ok.

Gość wypersfadowana
ja tam mysle ze dzinsy mozna smialo

Gość Ciekawaaaaaaaa
no wlasnie bolerko... :) to zaloze czarne bolerko biala bluzeczke i eleganckie czarne spodnie i na malym obcasie buty :) dzieki wielkie! chyba raczej jeansy odpadaja! sa takie nieeleganckie

Gość lipa...
my się w klasie księdza pytałyśmy.. a on powiedział że można iść na pogrzeb jak się chce ubranym... to tylko taki nasz zwyczaj starodawny... ale można i9ść nawet na zielono-pomarańczowo..........

jak uważasz.:) właśnie jeansy mają to do siebie że w zalezności co do nich założysz stają sie elegancki lub sportowe :) tym bardziej że są ciemne..

Gość gość
Niestety w dżinsach nie i jeszcze na dodatek w sportowych butach, to nie pasuje. Moja koleżanka powiedziała mi, że kiedyś poszła na pogrzeb sąsiada z działki (ich ogródki sąsiadowały ze sobą, czasem z sąsiadem sobie rozmawiali, piwko wypili) właśnie w dżinsach , czarnych i adidasach (porządnych , markowych) i powiedziała mim potem, że nigdy więcej ! Czuła się strasznie głupio, bo podobno nikt inny nie miał dżinsów i sportowych butów, wszyscy mężczyźni w garniturach, albo przynajmniej spodniach takich jak od garnituru, kobiety też w sukniach, czy spódnicach w stonowanych kolorach. Ja uważam, że pogrzeb to nie miejsce na taki strój, w takim zestawieniu można sobie pójść do kina, czy zakupy.