Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaseja

WZROST MOIM NAJWIĘKSZYM KOMPELKSEM!!!

Polecane posty

Gość takaseja

Nie mogę się z tym pogodzić, ludzie mówią, że chcieliby wyglądąc tak jak ja, faceci ślinią się na ulicy a ja itak nie czuję się do końca pewnie, bo mam wrażenie ze przed wzrost dużo tracę i moja przyjaciółka, która jest brzydsza, ale podobnie zgrabna tylko wyższa o 10cm ma takie samo powodzenie, no może trochę mniejsze, modlę się aby jeszcze urosnąć, bo jestem młoda więc jakieś szanse są, mam 162cm :O:O:O nie mam wsród znajomych nikogo niższego, jedynie tego samego wzrostu, może dla Was to niezrozumiałe, ale ja mam obsesję i zrobiłabym wszystko dla idealnego wyglądu i nie mogę pogodzić się z tym, że na to wpłynąć się nie da... :O😭 idealny wzrost to wg mnie 170cm, a tak to mam krótkie nogi i nie podoba mi się to😭

Co Ty wymyślasz ? Idealny 170? + obcas 10cm = 180cm. To jest fajne ? Może fajnie popatrzeć na taką dziewczynę, ale zobacz że najprzystojniejszych, najfajniejszych facetów to mają te drobniutkie delikatne kobiety a nie babo chlopy. Ja w Twoim wieku modlilam się, żeby już nie urosnąć :) Mam 162cm.

Gość takaseja
dla mnie idealny 165cm:)

Gość takaseja
to fajnie, ale nie pisz pod moim nickiem. A 170 co dla mnie średni, a wcale nie wysoki, a obcasu 10cm nigdy bym nie założyła, najwyżej 5cm, wtedy 175 też jest idealnie :)

Będziesz starsza - sama zobaczysz co jest lepsze i kto ma większe powodzenie :) Oczywiście mówię o prawdziwych facetach a nie wypierdkach po 172cm, bo oni to rzeczywiście chcieli by najlepiej modelki 190cm.

Gość mt.
:( "idealny wzrost to wg mnie 170cm, a tak to mam krótkie nogi i nie podoba mi się to" A gdy Cię złota rybka wykiwa i urośniesz do 170, ale "nóżki" zostaną takie same, to co ? Idealny wzrost to taki, który zaakceptujesz. A zaakceptowac trzeba, bo wpływu na niego praktycznie nie mamy i praktyvcznie rzecz biorąc, głupotaq jest się z tego powodu obwiniać ...

Gość ja mam 168m
i uwazam ze jestem kurduplem

no prosze a ROSALINDA zna preferencje wszystkich facetow:) w takim razie wszystki dziewczynyo wzroscie 170 maja samych frajerow, ciekawa teoria

Gość tak naprawde
ja mam 172 i nie uwazam sie za babo chlopa co za debilka??/