Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka 31

błyszcząca skóra twarzy POMOCY !!!

Polecane posty

Gość czarnulka 31

Mam duży problem ze skórą twarzy, a mianowicie bardzo się błyszczy, wyglądam po 2 godzinach jakbym posmarowała się oliwką :( może poradzicie mi jakis dobry krem matujący, puder lub podkład w płynie. Do tego mam rozszerzone i bardzo widoczne pory i szybko robia mi się zaskórniaki :( POMOCY

Gość czarnulka31
myję specjalnymi żelami do cery tłustej

Mogą one wysuszać Ci twarz. Do tłustej cery dobre jest albo mleczko albo rezygnacja z chemii...

Gość nakladam serum z joanny
zamiast zeli do mycia buzi uzywaj kostki bez mydla, oczyszczajacej, wygladzajacej i nawilzajacej, http://www.apteka.gda.pl/sebamed-kostka-mycia-mydla-p-212.html + krem wolny od olejów, nie zatykają, np la roche posay matujaco-nawilzajacy. musisz nawilzac buzie, wtenczas skora produkuje mnie sebum, (jak wysuszasz ja, to sie broni proukujac wiecej).

Gość czarnulka 31
używam do mycia twarzy żele do cery tłustej i normalnej Nivea lub Garniera, krem do cery tłustej i norm. Perfecty a puder tylko w kamieniu - matujacy

Gość lena 1985
ja tez uzywałam garniera przez jakies 2 lata 2 razy dziennie bo wydawał mi sie najlepszy ale na poczatku twarz mi sie tak nie swieciła a po tych 2 latach wygladam dokładnie tak jak napisałas -jakbym sie posmarowała oliwka...szczerze mówiac walcze z tym problemem juz kilka miesiecy i moze jest troche lepiej... zmieniłam zel na under20 taki rózowy-energetyzujacy, i uwywam kremu gruszkowego antybakteryjnego bielenda 12zł... podobno pomagaja tez plastry surowego ziemnia ka, przyłozyc na jakis 15 min na twarz...pozdrawiam

Gość czarnulka 31
moze jeszcze mi poradzicie jaki podkład stosować?

Gość czarnulka 31
chyba nie dowiem się jakie są dobre matujące pudry w kremie:(

Gość he he he
żadna sie na tym nie zna, tak jak ja :P