Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencina taka jedna

Zakochana w PROMOTORZE !!!

Polecane posty

Hej czy, któras z was kobitek zakochała sie kiedys w swoim poromotorze? ? a Moze jest tu jakis Promotor zakochany w swojej studentce ;) ??, dzielcie sie doświadczeniami i swoim historiami

Gość promotor taki jeden
Puknąłem jedną taką naiwną studentkę raz czy dwa, ale żeby od razu miłość...Nie przesadzasz?

a kto tu mowi o miłosci!..ja bym sobie flirta jakiegos sprawiła..

Gość jasienkaaa
Ja rowniez, dzis wiem ze zakochalam sie w promotorze, wiem ze powiecie ze przesadzilam ale rzeklabym ideal, człowiek zajebiscie inteligentny, z pasja (nawet nie jedna), poczuciem humoru no i.. zonaty;] ale zauroczyl mnie totalnie swoja osoba, sytuacja troche krepuje przy przebywaniu blisko, bo jednak jestesmy na Pan/Pani, ale cholernie przykre uczucie... zawsze przyciagaja mnie ludzie malo dla mnie osiagalni..

Gość taa niedobra pupa
ja kiedys mojego zaprosilam na piwo....

Gość jasienkaaa
uuu i co zgodzil sie ? w jakim wieku byl?

Gość taa niedobra pupa
No... Byl nardzo zadowolony.... :) W wieku... podstarzalym po 50....

aaaj pomyliłam się ! nie chodziło mi o Promotora ale o Sponsora

Gość jasienkaaa
hehe to gratuluje odwagi :) ale to rozumiem podobal CI sie>?

Gość o fuuuj i ble
O matko jak pomysle, ze mogłabym się zakochać w swoim promotorze to robi mi się niedobrze :o On był taki oblesny :o Za to kochałam się w jednym doktorze od genetyki :D

Gość taa niedobra pupa
No... imponowal mi.... Inteligencja i osobowoscia.

Gość to wszystko zależy...
My ze swoimi promotorami poszliśmy kiedyś na piwo, jakoś po wszystkich obronach. Niektórzy oczywiście trzymali fason, tylko kawusi albo cola. Ale z częścią upiliśmy się na wesoło :D jeden to mi nawet piwa dolewał, stawiali nam i w ogóle była fajnie :)

Gość jasienkaaa
uu pozazdroscic nie zawsze sie ma takie relacje, ale trzeba przyznac ze ktos taki moze zaimponowac, i nie wiem czy nie wolalabym miec 'oblesnego' promotora niz takiego za ktorym bede jeszcze ryczec w poduszke , nie potrafiac spojrzec na innego chlopaka

Gość ja sie w swoim podkochiwalam
on chyba o tym wiedzial, potem po obronie wyjechalam za granice a on mi napisal maila ze nosilam seksowne strigi (wystawaly mi jak siadalam, wiem masakra :O) i ze chcialby mnie odwiedzic (tam za granica) i czy moglabym go przenocowac (to chyba byla aluzja do seksu) fajny byl (mlody, po 30-stce, naukowiec) ale bez przesady, moje "zakochanie" bylo takie platoniczne, za dzieciatych i zonatych sie nie biore!

Gość to wszystko zależy...
Teraz jestem na drugim kierunku studiów i mam takiego doktorka, na którego na ulicy nie zwróciłabym uwagi. Owszem, bardzo przystojny, ale nie mój typ. Natomiast na zajęciach, jak go poznaję, to coraz bardziej mi imponuje. Wykształcony, zna języki... ostatnio zaczęłam robić do niego maślane oczy i przyznam, że ciężko to kontrolować. On to chyba zauważył :p ale to tylko platoniczne zauroczenie człowiekiem, który mi po prostu imponuje swoją wiedzą i pozycją społeczną. I myślę, że autorka może czuć to samo do swojego promotora. Ale to minie :)