Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleżanka 16 latki

niechciana ciąża

Polecane posty

Gość Koleżanka 16 latki

Moja bliska koleżanka dowiedziała sie wczoraj, że jest w ciązy. Dwa miesiące nie miała okresu a juz ma okres od ponad roku tzn. sie miesiaczkuje. Rodzice zabilyby ją jakby sie dowiedzieli, a nie wie z kim nawet jest w ciąży i ma total przerabane i w ogóle i co byscie zrobili na moim miejscu?

na twoim? przestali pisać głupoty i prowokować :O a poza tym jeśli to prawda, to żałosne - 16-stka która nie wie kto jest ojcem :O

Gość Koleżanka 16 latki
--> canberra o BosChe! ale ty jestes głupia ...nigdy pod namiotem nie byłaś, jak różni faceci sie przewijają przez namiot.

oh yes! sorki - nigdy dupy nie dawałam wszystkim znajomym, mniej znajomym i nieznajomym :) wiem - nie na czasie jestem :O

canberra mam podobnie - pod namiot jeździłam ale jakoś się on w dom publiczny nie zamieniał... wygląda na to, ze relikty jesteśmy... a swoją drogą - tylko siąść i płakać...(o ile to nie jest prowokacja)

ja jeszcze rozumiem wpadkę z pierwszym chłopakiem - zakochanie, niedoświadczenie i głupota ale 16 w ciąży nie wiadomo z kim to jest normalne kurewstwo niestety :O ciekawe czy zarobiła chociaż na tym? mogła pobierać drobną opłatę - starczyłoby na lody i chipsy :)

Gość pytanko kkkkk
a kolezanka nie na rozpoczeciu roku??? :classic_cool:

Gość kocia mama po 40-tce
Dajcie spokój dziewczynie , chce dobrze dla kolezanki , a Wy co , na straty ją spisujecie , same na pewno nie jesteście nie winne , co ma sobie zycie odebrac , zamiast pomóc to kamieniem zucacie...ach szkoda dla Was słow !!! Słuchaj postaraj sie z tą kolezanką pozrozmawiać spokojnie i niestety musi rodzicom powiedzieć , bo sama nie da sobie rady ? Jesli jej nie pomogą , to moze znajda jakieś inne wyjście z tej sytułacji , może jeśli jest na tyle silna urodzi to dziecko i jesli nie będzie chcaiła zatrzymac to zawsze moze oddać do adopcji , ale będzie strasznie to przeżywwać ? I już nigdy o tym nie zapomni , ale lepsze to niż usunięcie ciąży , tyle osób stara się o adopcję ? Na razie mogłaby gdzieś do rodziny pojechac i wrócić po wszystkim , przemyślcie to razem , jeśli jesteś Jej koleżanką ? I miło słyszeć , ze przejmujesz sie Jej losem , taka znieczulica panuje dzis , pozdrawiam Ciebie i trzymam kciuki za Twoją kolezankę , pamiętaj , zawsze jest jakieś wyjście , tylko trzeba się spokojnie zastanowić i podjąć decyzję , powodzienia !!!

Gość hesiatate
a czlowiek jak chce dziecka, to zajsc nie moze :(

Gość hesiatate
ja sie nie udzielam na tych topicach, gdzie sie staraja zajsc w ciaze, bo tam owszem jest milo, ale po kilku dniach mozna dostac wszystkich objawow :)

zakładając że to prawda (szczerze wątpię): \"Na razie mogłaby gdzieś do rodziny pojechac i wrócić po wszystkim\" - co za średniowieczne rozwiązanie :O nie wstydziła się pieprzyć niech sie nie wstydzi dziecka rodzić a gdzie byli rodzice tej dzierlaty i jak ją wychowali że do tego doszło? jakie wartości jej przekazali że teraz biedactwo nie wie kto tatusiem? tu się nie ma co użalać :O

Gość ROSALINDA_PACZEKO
masz móz deko większy od kury wiec się nie męzc rozumowaniem i tak nie zrozumiesz .

Gość zamknij się canberra
mądralińska !!!

Gość Koleżanka 16 latki
właśnie się z nia widziałam. na razie nie mówi nic rodzicom, chłopcy udają że w ogóle z nami nie spali i mówią że byli zupełnie po drugiej stronie jeziora i że maja świadków, nic tylko się śmieją...za chwile całaszkoła bedzie wiedzieć, co mam zrobić? :(

Gość srać i drobić
:O zasłoń ją piersią :O

Gość karolcia7771
Hej! mam problem,mam 19 lat. Wiele koleżanek w moim wieku są już mamami lub są w ciąży,strasznie im zazdroszczę,też chciałabym być w ciąży,nosić pod sercem swoje dziecko,często wydaje mi się że jestem w ciąży,wypycham sobie brzuch poduszką,głaszczę go itd. co robić??? popzdrawiam

Gość błahahahahahahahahahahahaha
1/10 :D

Gość calkowicie i odpowiedzialnie
ja bym usunela!

Gość xnaiodnc
wsadzic sobie ogorka, poruszac 3 razy i wyjac. potem podgrzac brzuch palnikiem i za 3 dni urodzi sie rozowy bobas.

Gość karolcia7771
Hej! mam problem,mam 19 lat. Wiele koleżanek w moim wieku są już mamami lub są w ciąży,strasznie im zazdroszczę,też chciałabym być w ciąży,nosić pod sercem swoje dziecko,często wydaje mi się że jestem w ciąży,wypycham sobie brzuch poduszką,głaszczę go itd. co robić??? popzdrawiam

Gość xnaiodnc
no przeciez ci kurwa napisalam karolcia: wsadzic sobie ogorka, poruszac 3 razy i wyjac. potem podgrzac brzuch palnikiem i za 3 dni urodzi sie rozowy bobas.

Gość Gruthar
"nigdy pod namiotem nie byłaś, jak różni faceci sie przewijają przez namiot." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D