Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy mum

Czy to niebezpieczne??????????

Polecane posty

Gość happy mum

Jestem w 35tc.Wczoraj byłam z mężem na festynie, muzyka grała dość głośno, ale trzymałam się z dala od głośników, na koniec jednak był pokaz sztucznych ogni - ogromny huk i mnóstwo hałasu. Osłoniłam brzuszek, ale boję się czy to nie zaszkodziło maleństwu. Proszę napiszcie mi , czy taki hałas mógł spowodować u maluszka jakieś wady słuchu lub inne uszkodzenia?? Potwornie się martwię...wiem, że postąpiłam lekkomyślnie zostając na tym pokazie, ale teraz już tego nie zmienię, więc bardzo proszę, jeżeli wiecie coś na ten temat, to piszcie...

hej - jestem mamą w 18 tc :) fajerwerki oglądałam w tym roku w Ustce - był festiwal i mam zupełnie inne przemyślenia maluchowi na słuch nie zaszkodzi :) przecież brzuch i wody płodowe tłumią dźwięk natomiast mnie martwi wdychanie oparów od fajerwerków (związki strontu, baru są używane do barwienia) ale chyba jednorazowy pokaz nie zaszkodzi mam nadzieję :)

Gość happy mum
Stałam dość daleko, więc oparów raczej się nie nawdychałam. Boję się tylko, że dziecko mogło sie bardzo wystraszyć...w końcu, to niesamowity huk. A co na ten temat myślą inne mamunie?

Gość jeger
Jak zostać mamą i nie zwariować w ciągu pierwszych kilku miesięcy? http://macierzynstwo.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php Czy wiesz, że jeszcze w XIX wieku dzieci były traktowane jak mali dorośli i nie przywiązywano specjalnej wagi do tego jak są wychowywane, karmione, ani często co się z nimi dzieje po narodzinach? Modne było pozostawianie dzieci na wychowanie u mamek - biednych wiejskich kobiet, które oprócz gromadki własnych dzieci miały pod opieką cudze potomstwo.Rodzice odbierali swe pociechy dopiero, gdy mogły pójść do szkoły (najlepiej z internatem, by nadal nie przeszkadzały dorosłym). Od tego czasu wiele się zmieniło. Obecnie promuje się karmienie piersią i ideał zadbanej matki, która realizuje się zawodowo, a w dodatku fotografuje się ze swoim dzieckiem, szczycąc się swoim macierzyństwem, jak robią to często gwiazdy.

Gość happy mum
jeger, ale co to ma do mojego pytania??????

Gość happy mum
Czy jakaś mama wypowie sie jeszcze?

Gość happy mum
up

Gość happy mum
halo, odpowie mi ktoś?

Gość matka po porodzie sn
tak - jestes głupią sadystką - nawet w ciąży nie potrafisz odmówić sobie balowania?????????????????????????????????Załoze się że jeszcze hlejesz i palisz papierosy - nie zdziwię się jak urodzisz głuche dziecko! Co za lekkomyślność!!!!

Gość klumbuś
zgadzam się z poprzedniczką - głupota jeszcze raz głupota - może jeszcze sobie pójdziesz na dyskotekę??

Gość klumbuś
egoistka