Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze wyda wam sie to głupie

SOS przed nocna randka

Polecane posty

czesc. błagam was o jakakolwiek rade lub pomoc. otóz umówiłam sie dzisiaj z moim facetem na wspolna noc, swietujemy nasza rocznice. chciałam ładnie wygladac a tu budze sie rano ide sie wykapac i patrze a na tyłku i udzie pojawiły mi sie takie czerwone krosteczki...załamka co ja teraz mam zrobic, przeciez nie pokaze sie tak mojemu miskowi....chyba sie zaraz rozpłacze moze to jakies uczulenie...pije teraz wapno a te wieksze krostki posmarowałam pasta do zebów...

Gość ups ups ups
zrob nastrój, ciemno tylko z 2 swieczki nie bedzie widac :P

Gość ups ups ups
chyba, ze az tak wnikliwie obserwuje ;) ale mysle sobie, ze w takiej sytuacji nie bedzie patrzał na jakies krostki tylko całoksztalt ;)

mam nadzieje ze nie zauwazy bo jak tak to uciekne z płaczem w srodku nocy...ze tez ja zawsze musze miec takiego pecha...chciałam przełozyc spotkanie ale sie nie zgodził... myslicie ze to moze byc jakies uczulenie...moze to po mleku albo po bułce z makiem...cholera by to wzieła

Gość ups ups ups
a to wasza 1 seks randka ze sie tak przejmujesz?:)

nie no co ty...mamy sporo wspolnych nocy i dni za soba, ale jakos tak mowie mam wygladam tragicznie...a jak tego przybedzie...

Gość te krostki to prawdopodobnie
reakcja alergiczna, przynajmniej ja tak czasem mam, stwierdzone przez dermatologa. Polecam dzis caly dzien nosci bawelniane pelne majtki najlepiej biale, do wieczora powinno zniknac

Gość ups ups ups
eee no to jak nie 1 taka randka to pikuś :)

Gość posmaruj spirytusem
nie uzywaj żadnego balsamu do ciała ani kremu (na pupę) powinny się wysuszyc te krostki

dzieki garbata za wsparcie, tylko ze ja nie chce innego i kocham tylko tego...moze jakos do wieczora sie poprawi dzieki

Gość czarnulka 31
ja bym proponowała solarium (tylko nie spiecz sie na raczka ;) ) a potem non stop maść tormentiol (dostepna w każdej aptece bez recepty - ma ładny zapach, lekko zamaskuje niedoskonałosci, przygasi zaczerwienienia i podleczy krostki) :) a do tego te 2 świeczki, zeby był klimacik, co któraś z dziewczyn tobie radziła i uwierz mi bedzie ODLOTOWO ;) a tak na marginesie jeżeli Cie kocha to dla niego nie powinno mieć znaczenia czy ty masz krostki czy nie. Pozdrawiam :)