Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

najmłodszy wczesniaczek uratowany? znacie jakies przypadki

Polecane posty

Gość wifigdańsk
ja ogladałam kiedys taki program angielski o wczesniakach od 23tc. i ze np wczesniej to nie ratują tylko od 23. i były takie przypadki opisywane to był taki program dokumentalny ze byłi prawdziwi ludzie i np lekarze pytają zawsze czy rodzice chcą ratowac i rozne sa odpowiedzi bo podobno takie dziecko bedzie miało problemy zdrowotne przez całe zycie i był taki pryzpadek ze rodzice sie wahali mowili nawet zeby nie ratowac ale dziekco dobrze rokowało wiec jednak sie zdecydowali ratowac,bardzije ten tatus był na tak i urodizło się w miare silne,opczywiscie musiało chyba ze 3 msc lezec w inkubatorze i wazyło chyba kilogram ale jednak przezyło i jeszcz ebyla pokazywana dziewqczynka juz wieksza ktora zostala wlasnie uratowana i ur sie w 23 t. i normalna byla tylko taka chudsza a poza tym normalna zdrowa. był tz taki program o ciązy pozamacicznej kobieta dowiedziala się o tym pozno i juz nie było mozna usunac i msiala donosic o czywiscie były jakies problemy,bo jak dziecko rosło to ruszało jej zakonczenia nerwowe i ja wszystko bardzo bolało ale na szczescie dziecko się urodizło zdrowe i wszystko dobrze takze taki mały cud,cuda się zdarzaja:)

Gość gość
Ciaza pozamaciczna i I ZDROWA DZIDZIA niewierze

Gość gość
Podbijam