Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

Pytanie. 3 raz i ból..

Polecane posty

W piątek kochałam sie z moim facetem, wiadomo 2 raz no to troche bolało... Ale w sobote tez sie kochaliśmy i ten sam ból. Wiecie moze dlaczego? Czy zawsze juz bedzie mnie bolec?:/

tzn 3 raz w ogóle? może się nie zdążyło zagoić (jeśli pękła błona) - odczekajcie parę dni :)

Tak. 3 raz w ogole. Ale bolało tylko jak chciał wejsc. Potem juz nic. dziewictwo straciłam miesiac temu, a z tego co mi mowil nie miałam juz błony. Po piątku nic mnie nie bolało, tak jak po pierwszym razie, w sumie dzisiaj ani wczoraj tez nie. Wiec nie wiem co jest pięc..

hmm może jesteś zbyt spięta albo słabo nawilżona (może jakiś lubrykant eksperymentalnie użyjcie żeby zobaczyć czy to może być powód)

Właśnie to jest najlepsze, ze nie jestem w ogole spieta a z wigotnosc to uwierz, ze jest tego nawet za duzo... Mowie, boli tylko przez chwilke, jak chce wejsc...

wiesz - to może być winna lekkiego stresu i strachu że może boleć... i faktycznie chwile boli bo tego oczekujesz spróbuj być bardziej wyluzowana :D

On mi mowil ze nie raz tak mial ze laske bolało kilka razy z rzedu.. Niewiem moze mi przejdzie...