Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi23Latka

W sobote mam wesele a ja mam wyprysk kontaktowy .Poradzcie coś

Polecane posty

Gość Mimi23Latka

Nie wiem od czego mam na twarzy czerwona plankę wypukłą bardzo czerwoną która jest trche napuchnięta i swędzi.nie boli mnie zupełnie.Cere mam normalną i bardzo ciemną karnację .Czym to zakryć.Nie chce żadnego kryjącego podkładu bo cere mam ładną a ten wyprysko wygląda jak jakiś koszmar.Mam ciemną karnację i z trudem pewnie dobiore jakis korektor punktowy.Czy są szanse żezejedzie mo to do soboty .kOBIETKI OD CZEGO TO I CZY WAPNO MI POMOŻE ....?

Gość mozajka ..
Na bank to wyprysk alergiczny .może zbladnie za kilka dni.Miałam kiedyś taki zszedł bez sladu po tygodniu.Pij wapno wez alertec i niczym go wysuszającym nie smaruj!

Gość Mimi23Latka
podnoszę i licze na jakieś porady

Gość Taaaka tam
Oczywiście że Ci to zejdzie . Smaruj jakims kremem nawilzającym moze byc nawet NIVEA . Ja tak robvilam i mi zeszlo za jakies 4-5 dni ale drapalam i dlatego tak szybko :P

Gość zwykły syf ci się zrobił
pryszcz i tyle :P

Gość Mimi23Latka
Dzięki za porady .Jak nie zejdzie to sie załame bo gupio tak z takim czymś czerwonym wychodzic na zdjęciu.nie iwem od czego ten wyprysk swędzący jak cholerka

Gość ale masz problem
ja mam całą gębę w pryszczach i musze z tym żyć!!! jedna czerwona plama Cię załamuje?? to co ja mam powiedziec??????

Gość Taaaka tam
ja tez wlasnie mam calą twarz w pryszczach ;/ Chcialabym miec problem z jednym pryszczem jezuuu kiedy do tego dojdzie o.O